Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavebně truhlářské práce, tesařské práce. Truhlářství.

Natěračské práce Malířské práce Stavební dokončovací práce

Truhlářství, podlahářství Obráběčství

Výroba, montáž, dřevovýroba, stolařská výroba, stolařství: - zahradní altány - zahradní nábytek - EURO okna, EURO dveře - parapety - schodiště - ploty.

Práce, řemeslo: - elektrikář - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody a uzemnění objektů - elektro revize výchozí a periodické - elektro projekce.

Práce: - plynařské - vodoinstalatérské. Revize: - plynová zařízení.

Firma provádí práce: - stavební - stolařské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - výroba nábytku - stavby plotů - kamenné, dřevěné a zděné.

Služby, montáž: - zateplování interiéru a fasád - zateplování oken, dodatečná montáž termoizolačními dvojskly.

Zámečnictví. Výroba: - zámky, kování.

Stavební práce: - zemní a výkopové práce - demolice - řezání asfaltu. Výstavba: - kanalizace, vodovody, inženýrské sítě - přípojky - vodovodní, plynové, kanalizační - zámková dlažba.

Zakázkové truhlářství. Vyroba: - nábytek na míru. Pokládání podlah. Doprava a montáž přímo u zákazníka.

Stavební práce. Stěhovací služby.

Elektroinstalace. Průmyslové montáže. Renovace. Modernizace domů, bytů.

Stavební práce: - zemní a výkopové práce.

Stolařství. Zakázková výroba, prodej: - atypické interiéry - selské dekorace pro obchody, restaurace, chaty - repliky starožitného nábytku. Starožitnictví, prodej: - starožitný nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - zateplené a odvětrané fasády VINYL SIDING - tepelné izolace URSA (hydofobizovaná) - hliníkové zateplené předokenní rolety ALULUX, ALUPROF - hliníková zateplená rolovací vrata ALULUX, ALUPROF - střešní krytiny ONDULINE, ONDUSTEEL - plastová okna.

Zemní a výkopové práce

Truhlářství, podlahářství -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského ...

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Broušení technického a šperkového kamene -Výroba a hutní ...

-Zemní a výkopové práce

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých Truhlářství, podlahářství

Zámečnictví, nástrojářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava ...

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, ...

Hostinská činnost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti