ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice, bourání. Velkoobchod, maloobchod: - struska - písek, štěrk. Nákladní autodoprava.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce a revize elektrických zařízení. Dodáme Vám kompletní řešení v oblasti elektro a elektřiny pro vaši stavbu nebo rekonstrukci.

Společnost František Vjater provádí veškeré zemní a výkopové práce, terénní úpravy, demolice i recyklaci stavební suti. Naše sídlo najdete ve městě Rychvald. Zakázky realizujeme v rámci Moravskoslezského kraje. Naše činnost: - zemní, výkopové práce - bagrování základů - výkopy - terénní úpravy - demolice - demoliční práce - ...

Betonárna Dětmarovice. Stavební materiály. CEMEX provozuje 55 betonáren, 7 štěrkoven, 5 kamenolomů a cementovou mlýnici: - široká škála betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v prostorech ...

Služby: - hydroizolace a zateplování plochých střech - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Doprava - přeprava nákladu Stavební a zemní práce - demolice a bourání Zámečnické a svářečské práce

Čištění kanalizace tlakově a mechanicky, čištění tukových lapolu a jímek, kamerové zkoušky potrubí, frézovaní kanalizace.Dále provádíme zemní a výkopové práce a izolace kolem objektu

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - elektroinstalace - piloty / mikropiloty - vodohospodářské stavby - dopravní stavby

Stavební a zednické práce - bourací a demoliční práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - rekonstrukce interiérů. Kancelář: - adresa: Junácká 1241/1, Havířov-Podlesí.

Činnost - výškové práce za pomoci horolezecké techniky - nátěry kovových konstrukcí, technologických zařízení, potrubních mostů - lešenářské práce - bourací práce, - zámečnické práce - tryskání - malby malých i velkých prostor, včetně použití lešení.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zateplování - hydroizolace staveb.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Geologické práce: - vrtané studny - vrty pro tepelná čerpadla - geologické průzkumy. Pobočka: -Pod Školou 124 Bučovice - Černčín

Služby: - DJ - diskotéky, karaoke - svatby, firemní párty

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - renovace podlah speciálními nátěry.

Práce, výstavba: - pokládka zámkové dlažby - zděné, drátěné ploty - odvodnění ploch - výkopové práce - bourací práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru (dýha, masiv, DTD desky) - dřevěné schody - dřevěné obklady.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce staveb. -rekonstrukce bytových jader. -půdní vestavby. -malířské práce. -dlaždičské, obkladačské práce. Videostudio, výroba, natáčení: -svatební video. -videoreportáže. -videoklipy.

Práce: -malířské. -natěračské.

Práce: -malířské. -natěračské. -tapetářské. -dekorativní malby. -sádrokartonářské.

Stavební společnost, výstavba: -průmyslové stavby. -vodohospodářské stavby. -rodinné domy. -komunikace. -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -železobetonové konstrukce. -zemní, výkopové práce. -pokrývačské, tesařské práce. -sádrokartonářské práce. -podlahářské práce.