ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce RD - sadrokartony - práce minibagrem CAT 301.5 - terénní úpravy - vrtání děr na okolníky - zemní práce smykačem, nakladačem Bobcat -práce kultivátorem - paletizační vidle

Stavební firma, výstavba: - občanské a bytové stavby - revitalizace panelových domů - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytového fondu - voda, topení, plyn. Zelená úsporám. Zateplování.

Firma Libor Michejda na českém trhu působí v oblasti logistiky ve skladech a provozech. Řeší problematiku značení, bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany. Nabízené služby: - naprojektování a realizace vodorovného pozemního značení komunikací, parkovišť a skladů - výroba bezpečnostních značek - fotoluminiscenční materiály - ...

-Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Projektování elektrických zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických ...

Realizace, rekonstrukce, renovace: - střechy - krovy - půdní vestavby. Práce: - klempířské - zednické - demoliční.

Zámečnické práce: - mříže do oken. Topenářské práce.

Produkty a služby: - tryskání - metalizace - průmyslové nátěry - povrchové úpravy.

Instalatérské práce: - vodovody, topení, solární panely, tepelná čerpadla, odpady, krby, koupelny.

Projektová činnost. Provádění staveb a jejich odstraňování. Revize komínů. Žáruvzdorné vyzdívky.

Stavební práce: - bytová jádra - rekonstrukce - zednické práce - ploty, oplocení.

Stavební činnost. Stavby rodinné domy. Rekonstrukce: - domy, byty. Půdní vestavby. Zámková dlažba. Zateplení. Práce: - zemní - výkopové - betonářské - sádrokartonářské.

Nátěry Montáž a demontáž - lešení Přípravné práce pro stavby - stavební práce Tryskání Zámečnické práce

Zámečnictví, nástrojářství

Střechy, izolace. Práce: - izolatérské - pokrývačské - klempířské - tesařské - stavební (zdění, omítky, obklady, dlažby, podlahy). Hydroizolace: - střešních plášťů a teras. Izolace: - staveb proti zemní vlhkosti i tlakové vodě - bazénů a jezírek - proti chemickým a ropným látkám - protiradonové.

Práce: - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové brány, ploty - soustružnické, soustruh - frézařské, fréza - zámečnické, zámečník - elektroinstalační, elektroinstalace.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Instalace: - voda - topení - plyn - olejové topení. Nové rozvody - v dostupných materiálech - měď, kov, plast. Práce: - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství - plynařské.

Stavební činnost, stavby: - zateplení - výměna-okna - rekonstrukce-bytové jednotky - výstavba rodinných domů na klíč. Elektro, elektrikář: - elektromontáže - revize - rekonstrukce elektrických rozvodů.

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Rekonstrukce: - bytová jádra. Řemeslo: - instalatér - vodoinstalatérství, vodovodní rozvody - topenář - topenářství - plynař - plynoinstalace, plynofikace. Opravy, servis: - kotle Dakon.

Hornické práce. Hornická činnost, otvírka, příprava a dobývání ložisek, zřizování, zajišťování a likvidace důlních děl a lomů, zajišťování a likvidace starých děl. Zemní práce prováděné za použití strojů a výbušnin, pokud se na jedné lokalitě přemísťuje více než 100000 m krychlových horniny.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - bytových i rodinných domů v Karviné - garáže. Práce: - pokládka zámkové dlažby - omítky - zateplení fasády - sádrokartonové podhledy, příčky - dokončovací práce.