Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Jsme firma zabývající se především instalatérskou, topenářskou a plynařskou činností. Nabízíme vám v tomhle směru opravdu kvalitní a precizní práci za rozumné ceny. Neváhejte nás oslovit, cenová kalkulace je zdarma a kvalita zpracování naší práce je příkladná.

Stolařství, truhlářství. Výroba, dodávka, montáž: - nábytek včetně masivu, masiv - interiéry. Řemeslnické práce: -stolařské, truhlářské práce.

Fotogrametrické a DPZ pracoviště. Služby: - dálkový průzkum země - fotogrametrie - laserscanning - termografie - zpracování, analýza družicových snímků - programování GIS aplikací - integrace informačních systémů.

Poskytujeme elektroinstalační práce v lokalitě moravskoslezského kraje. Mezi nejčastější činností patří: elektroinstalace rodinných domů a bytů, realizace podlahové topení, elektro revize, instalace a opravy elektrických rozvaděčů, instalace a opravy osvětlení a zapojování elektrických zařízení. Kromě elektroinstalačních činností navrhujeme a ...

Společnost KT Metal s.r.o. zajišťuje prodej a zpracování hutních materiálů.

Výroba: - nábytek do interiérů - vestavěné skříně - ložnice - vybavení do restaurací a obchodů.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí - světlíky, přístřešky, - práce s polykarbonátem - kovaný nábytek

Výroba a prodej nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - skříně - všeho druhu - psací stoly - kuchyňské linky, kuchyně - koupelnový nábytek - ložnice - sedací soupravy.

Práce, řemeslo: - elektrikář, elektroinstalační. Revize, montáže, projekty. Pronájem přívěsové plošiny 740kg, 9, 5m.

Rekonstrukce bytů a domů Ostrava! Realizujeme kompletní rekonstrukce interiéru, až po finální vzhled. Práci stavíme na technologických postupech, jež tvoří zároveň kvalitu a životnost výsledné práce. Z celé realizace prochází 80% prací našima rukama. Zbylé obory, jako jsou kompletní elektroinstalace s revizí, kuchyňské linky a nábytek na míru, ...

Specializací stavební společnosti Brozire s.r.o. jsou rodinné domy na klíč - zajistíme kompletní průběh stavby včetně všech potřebných stavebních prací.

Společnost ABYS Elektro s.r.o. realizuje montáž a rekonstrukce na klíč, rekonstrukce stávajících rozvodů, údržba staničních baterií v domech, montáž domácích telefonů a další činnosti.

Společnost POLANSKÝ s.r.o. se od svého založení v roce 2004 zaměřuje na široké spektrum stavebních a demoličních prací. Jejich služby zahrnují nejen demolice a zemní práce, ale také stavební a výškové práce, autodopravu a recyklaci, včetně likvidace veškerých odpadů. Díky vlastnímu technickému vybavení je firma schopna provádět komplexní ...

Stavební práce: - zateplení fasád - suchá výstavba - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - plovoucí podlahy - stolařská výroba - návrhy interiérů a jejich vybavení - zateplovací systémy fasád

Stolařství. Stolařské práce. Výroba: - designový nábytek. - interiérový a exteriérový nábytek - kuchyňské linky na míru - obývací stěny - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - vybavení obchodů.

Montáž, rekonstrukce, komplexní dodávky instalací: -voda, topení, plyn. Revize-plyn. Plynofikace: -rodinné domy, domky -kotelny. Montáž-měřidla teplé a studené vody. Jádrové vrtání i železobetonu. Zamražování potrubí. Servis plynových kotlů: -Viadrus -Dakon -Baxi.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž střešních oken. Dodávka, realizace: - střešní systémy.

DOSS ELEMENT s.r.o. zajišťuje údržbu domovního fondu - opravy a montáž izolací plochých střešních konstrukcí, opravy a výměny klempířských prvků, upevnění uvolněné střešní krytiny, čištění žlabů, svodů a lapačů.

Bytové a domovní elektroinstalace, instalace svítidel, instalace a výměny vypínačů a zásuvek, údržba nemovitostí, výměny, opravy, servis zařizovacích předmětů, montáž nábytku, tapetování, stěhování, vyklízení, zahradní práce, ořezy stromů, autodoprava.

Společnost PALDY trade s.r.o. zajišťuje konzultace v oblasti rekonstrukcí a staveb včetně zpracování dokumentace k realizaci Vašich projektů. Dále rekonstrukce na klíč, elektroinstalace, vodoinstalace a odpady, modernizaci koupelen, práci se sádrokartonem, malířské práce, podlahy a další.

Výškové práce: - tmelení a impregnace panelů - nátěry střech a konstrukcí - montáže reklam - odstranění sněhu, ledu a rampouchů - čištění okapů - mytí oken. Opravy: - komíny. - dilatační spáry. Demolice: - komíny - budovy. Klempířské práce. E-shop, prodej: - vybavení pro bojové sporty. Kamenná prodejna.

Kompletní elektro a telekomunikační montáže včetně projekce a revizí. Obchod s telekomunikačním materiálem. Elektroinstalace.

Instalatérské a topenářské práce.

Nabízím vám široké spektrum služeb v Ostravě okolí a to především, montáž elektroinstalace bytů montáž elektroinstalace rodinných domů, rekonstrukce bytů – sádrokartony.