ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Výroba, montáž, rekonstrukce: - kuchyně, kuchyňské linky. Stolařství.

Montáž: - KNAUF a RIGIPS sádrokartonové příčky, podhledy, předsazené stěny, půdní vestavby, obklady trámů a ocelových konstrukcí - minerální podhledy AMF kazety Thermatex nebo dle výběru. Vlastníme certifikát na protipožární provedení Kanuf a Rigips.

Instalace, montáž, servis, opravy: - elektronické zabezpečovací systémy.

Úprava - ocelové konstrukce Instalace: - potrubní systémy. Práce: - svářečské, svařování potrubí - zámečnické - lešenářské - nástřikové, natěračské.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč - zateplování fasád - výměna oken - revitalizace budov - kompletní elektroinstalace.

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Stavební práce: - revitalizace panelových domů, budov - stavební dozor - zateplování - opravy balkonů, lodžií - tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Projekce, realizace, dodávka: - ocelové konstrukce - opláštění budov - energetická zařízení - stabilní hasící zařízení.

Geofyzika. Geofyzikální měření vrtů. Karotáž. Geologické práce.

Výškové práce, práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Natěračské práce: - nátěry střech, fasád, žlebů, svodů, štítů, úžlabí, oplechování, podhledů, konstrukcí, malování reklam. Klempířské práce: - opravy a montáže žlebů, štítů, úžlabí, svodů, oplechování, sněžníků. Pokrývačské práce: - opravy a pokládání krytin na ...

Projektování a dodávka elektrických zařízení pro řízení hydraulických systémů. Elektro projekce. Dodávky řídicích systémů.

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Výškové práce. Projekční činnost. Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce.

Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Práce: - obkladačské - zednické - sádrokartonářské - malířské - elektroinstalační - instalatérské. Pokládka plovoucí podlahy.

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

Realizace staveb: - hydroizolace - zateplování střech - opláštění průmyslových objektů, občanských staveb.

Práce: - obkladačské - zednické - dlaždičské.

Kancelář společnosti: - Středulinského 26, Ostrava - Vítkovice. Stavební a montážní práce: - revitalizace panelových domů - zeteplení rodinných domů.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.

Kladení: - parkety - koberce - korek. Řemeslo-podlahář.

Pokládka, prodej: - podlahoviny - podlahové krytiny - koberce - zátěžové, bytové - PVC - linoleum - čistící zony - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - parkety - stavební chemie. Kompletní program produktů pro podlaháře. Podlahářské práce. Čištění podlah.