ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost ZEMECH RP, s.r.o. provádí výkopové a zemní práce, inženýrské sítě, kanalizace a odpady, zemní protlaky a další činnosti v této oblasti.

A&S - střechy: - střechy na klíč - tesařské práce - pokrývačství - pokládka všech typů krytin - klempířské práce - vše včetně dodávky materiálu - mezikrokevní, nadkrokevní izolace.

Realizace na klíč: - elektricky ovládaná skla a folie - PDLC skla a folie - SPD skla - laminace skel - celoskleněné konstrukce - skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, aj.

Firma Hájek - Kozlanský HAK s.r.o. se sídlem v Zábřehu nabízí kompletní topenářské, plynoinstalační a vodoinstalační práce včetně tepelných izolací potrubí. Působíme především v Olomouckém kraji v okolí Zábřehu, Šumperka, Mohelnice, Moravské Třebové nebo Štítů. Součástí naší činnosti je také instalace nerezových potrubních rozvodů a provoz a ...

Zemní práce: - strojní, ruční výkopové práce - řezání živičných povrchů - podvrty pod komunikacemi - přesun stavebních hmot. Telekomunikace: - výstavba nových sítí - opravy poruch - přeložky slaboproudých vedení.

Hledáte odborníka na podlahy, který zvládne práci jakékoliv složitosti s precizností a péčí? František Švihel je vaše odpověď! Nacházíme se na adrese U Lesa 252, Dubicko, a jsme připraveni poskytnout vám nejlepší služby v oblasti podlahářských prací. Naše služby zahrnují: - Pokládka PVC podlah - odolné a snadno udržovatelné, ideální pro ...

Kamenictví zajišťuje žulových hrobů a pomníků. Renovace starých hrobů. Výroba keramických fotografií. Prodej doplňků na hroby. možnost zakoupení skladových žulových pomníků.

Firma provádí instalatérské práce v Olomouci a okolí.

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti stavebnictví.

Kamenictví Tomáš Hořínek nabízí zakázkové zpracování kamene. Na základě vaší představy vytvoříme návrh, vybereme materiál a poté realizujeme.

Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci se zabývá výrobou kamenických produktů jak pro exteriéry, tak interiéry. Vyrábíme kamenné pracovní a umyvadlové desky, obklady krbů, schody a schodiště, parapety, dlažbu či také grilovací desky.

Společnost MM SofiBau GmbH s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, od stavby RD na klíč až po rekonstrukce a přestavba domu.

Firma Podlahářství Oldřich Nevařil se sídlem v obci Příkazy v okrese Olomouc se dlouhodobě věnuje tesařským a podlahářským pracem. Poskytujeme podlahářské práce, včetně pokládky, zapravení i renovace podlahové krytiny. Zabýváme se pokládkou plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců. Nabízíme renovace, broušení a lakování ...

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Stavební firma pana Lukáše Smékala s centrálou v Olomouckém kraji, s realizacemi po celé ČR i v zahraničí, poskytuje svým zákazníkům širokou škálu stavebních prací. Zaměřujeme se na rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování domů, termofasády, obklady a dlažby, zemní práce a další stavební činnosti. Provádíme komplexní stavební činnost, a ...

Revize a opravy tělocvičného nářadí a zařízení: - tělocvičny, dětská hřiště, sportoviště a fitcentra - výroba a montáž sportovního nářadí, herních prvků na dětská hřiště - služby soudního znalce v oblasti sportu - dodání a pokládání gumové pryže - bazar sportovního nářadí - zámečnictví - povrchy z pryže, pískoviště - čištění ...

Výroba: - celoskleněné dveře - posuvné systémy - kování.

Firma KOVO AGRO Koutný s.r.o. - Servis zemědělských strojů a užitkových vozů Hledáte spolehlivého partnera pro opravy vaší zemědělské a zahradní techniky nebo užitkových vozidel? Obraťte se na firmu Bohuslav Koutný, která působí v Olomouci a okolí. Nabízíme vám kvalitní služby v těchto oblastech: -Opravy zemědělské techniky - opravujeme ...

Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Obrábění a zámečnictví svařence, výpalky a řezání stavba stroj, strojních částí modernizace a přestavba strojů

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

Společnost IDEAFLOOR s.r.o. realizuje podlahářské práce.

Fox Laser s.r.o. je česká společnost, která se zabývá zakázkovým CNC laserovým pálením plechů, ohraňováním a svařováním. Nabízí kvalitní a rychlé služby pro různé odvětví, jako je strojírenství, stavebnictví, zemědělství nebo nábytek. Společnost disponuje moderním strojním parkem, který zahrnuje CNC laserové řezačky, CNC ohraňovací lisy, ...