ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Klempířské, pokrývačské a izolatérské práce.

Práce: - malířské. - natěračské.

Realizace slaboproudých rozvodů: -rozvody strukturované kabeláže CAT U 5e, 6 (technologie AVAYA, SYSTIMAX, MOELEX, SOLARIX a další -systémy EPS a EZS -přihlašovací systémy (čtečky čipových karet, el. otevírání dveří) -vyhlašovací systémy -venkovní i vnitřní CCTV systémy -bezdrátové systémy (Wi-fi) -anténní a SAT ...

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalace. Montáž a servis elektroinstalací.

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Instalatérské a topenářské práce. Dodávky vodoinstalace, rozvody plynu.

Sklenářství Jitka Sklenářské práce. Rámování obrazů. Výroba vitráží. Zhotovení paspart. Prodej: - polykarbonátových desek - trapézových desek - prosvětlení střech a plášťů z PVC - Marvec PVC SHEET - Marlon ST® Longlife.

ESO - dřevěný nábytek Maloobchod: - dřevěný nábytek - interiéry. Služby: - kompletní návrhy a realizace interiérů - pokládka podlah - svět vašeho spánku.

Ibex Práce: - teplné izolace - výstavba rodinných domků - údržba bytových i nebytových objektů.

Elektromontáže Revize: - elektro - hromosvody.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Stolařství, zakázková výroba nábytku.

Zemní a výkopové práce: - výkopy pro přípojky - výkopy pro základy staveb - terénní úpravy pozemků - nakládání zeminy a jiných sypkých materiálů.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.

Montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, zateplení fasád. Vodo-topo.

Malířství, natěračství: - malířské práce - natěračské práce - nátěry fasád - stěrkování - renovace dveří - tapetování.

Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Truhlářství Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Kontejnerová doprava, dlouhodobý pronájem kontejnerů. Zemní práce. Nákladní autodoprava.