ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
kamenické práce, výroba pomníků, řezání pomníků, úpravy kamene

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Práce, montáž: - elektroinstalace - televizní, datové rozvody - kamerové systémy - kabelové topné systémy - centrální vysavače.

Podlahářství. Realizace podlah. Truhlářství. Montáže interiérových dveří.

Firma FRANKIE spol. s r.o. se specializuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce v Šumperku a Zábřehu. Provádí kompletní realizace střech na klíč včetně zajištění a dodávky střešních krytin a klempířských prvků. Mezi naše další činnosti patří také střešní nástavby a hydroizolace. Postaráme se vám o kvalitní střechu, která vám vydrží! ...

Energetické služby: - revize NN bez omezení prostředí - revize elektrických spotřebičů - výpomoc v rámci bezpečnosti v oboru elektrotechnika - znalecké posudky – obor elektrotechnika - poradenská činnost - školení vyhl. 50/78 Sb.

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

Maloobchod: - sádrokartony - tepelné izolace - stavební chemie - stavební nářadí - spojovací materiály - zateplovací systémy.

Výkopové práce: - včetně základové desky a vyzdívky. Zateplovaní fasád, omítky. Obklady, dlažby. Terénní úpravy. Rekonstrukce: - bytové jádra. Demontáž, montáž pvc. Zednické práce.

Výroba elektronického spínacího relé TEL-ALARM Zemní práce, kanalizace, lesní cesty, bagrování, nákladní doprava, práce s grejdrem a vibračním válcem.

Malířské a natěračské práce - provádíme malby a nátěry interiérů, exteriérů i speciální protipožární nátěry.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Práce, řemeslo: - zedník - zednictví

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Instalatér - instalatérské, topenářské a plynařské práce: - montáže topení, vody a plynu v Rapotíně, tepelná čerpadla.

Máte nemovitost? Chcete ji prodat, vylepšit nebo zachránit? Pracuji jako realitní makléř, zabývám se odvlhčením budov metodou Hydropol pomocí speciálního přístroje, bez stavebních prací. A v neposlední řadě provádím sádrokartonářské práce. Prostě Cesta k lepšímu domovu!

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Elektromontážní práce Projekce a realizace - fotovoltaické elektrárny

Činnost: - elektrorevize - revize elektro - elektroinstalace

Montáž, opravy, servis: - plynové hořáky Weishaupt