ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - dětské pokoje - ložnice - interiérové dveře - schodiště.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - obývací stěny.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování budov - izolace - výkopové práce - inženýrské sítě.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - pergoly - schodiště - zimní zahrady - terasy.

Truhlářství, výroba - kuchyně - interiérové dveře a okna - schodiště. Činnost - truhlářské práce.

KOMPLETNÍ STAVEBNÍ PRÁCE - K.S.P. - obkladačské práce, zednické práce - bytová jádra, koupelny - mozaiky - drobné zednické práce, betony, omítky, zámkové dlažby, ploty, pergoly, venkovní krby, komíny. Truhlářství, podlahářství, malířství, natěračství.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Služby: - revize elektro, elektrorevize - revize elektrických instalací, hromosvodů.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Kompletní výškové práce se specializací na rizikové kácení stromů a služby pro obce a města. Zajistíme mytí oken a fasád, nátěry, čištění a opravy okapů a svodů, odklízení sněhu ze střech, montáže reklam a další služby.

Firma Stavril s.r.o. vám díky svým zkušeným klempířům a tesařům zajistí stavbu, opláštění, montáž a rekonstrukci střech na klíč. Zaměřujeme se na kompletní realizaci střech na míru dle Vašich představ a to nejen v okolí Olomouce, ale také po celé České republice. V zimním období se především soustředíme na shoz sněhu a ledu ze střech pro Vaše ...

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru.

Práce: - zemní, výkopové - výkopy pro inženýrské sítě - ruční výkopy - dlaždičské práce - demolice - kontejnerová přeprava.

Klempířství, práce: - klempířské - výroba klempířských prvků - rekonstrukce střech - pokrývačské práce.

Pokládka, realizace: - lité, průmyslové podlahy.

Práce: - elektroinstalace - hromosvody - montáž domácích telefonů, podlahového vytápění.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sanace - mikropilotáž - zednické práce - obklady, dlažby

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Zateplování fasád Obkladačské práce Zednické práce

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...