ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Montáž, opravy a revize elektrických zařízení do 1KW.

Natírání: - okna - dveře - obložení - ploty - betonové podlahy - dřevěné podlahy - sokly - radiátory - střechy - svody. Malování: - byty - nebytové prostory - kanceláře - chodby - skladové haly.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

elektroinstalace, hhromosvody, podlahové vytápění, revize, poradenství

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.

Tesařství. Klempířství. Pokrývačství.

Výroba, montáž: - řízená ventilace i rekuperace - rekuperační větrání a vysoušení obytných místností

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Zahradní architektura, ruční výroba: - zahradní fontány a kašny - sochy a jezírka - renovace fontán - oprava kašen. Umělecká tvorba a videoprodukce, reklamní videa a grafická uprava filmu Restaurování, čištění oprava pískovce a schodů Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pískovcové sochy - umělecké sochy - umělecké dekorace.

Revize elektrické instalace a hromosvodů.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Zakázková výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - nábytek na klíč - kuchyňské linky.

-Truhlářství, výroba a montáž nábytku -Prodej frézované kulatiny -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Činnost: - elektroinstalace - revize - projekce elektroinstalací - projektování fotovoltaických elektráren, zařízení - Facility management (správa a údržba budov) - fotovoltaika - inteligentní budovy

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - revize elektro - montáže topných kabelů - vyhledávání a trasování kabelů a potrubí - domovní a průmyslové.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - suché stavby - zateplovací systémy.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.