ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Úklidové práce: - pravidelný úklid firem a domácností, novostaveb, mytí oken, malířské a natěračské práce. Překladatelská činnost: - úřední překlady v němčině ( z ČJ do NJ a opačně ) s kulatým razítkem a tlumočení - běžné osobní dokumenty ( rodné, oddací, úmrtní listy, vysvědčení a pod. ) - obchodní smlouvy - pojišťovací smlouvy - ...

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku. Provozovna: - 8. května 900, Bludov.

Revize hromosvodů a střech. Výškové práce.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Montáž, opravy, instalace: -hromosvody -anténí stožáry.

Systémy řízení výrobních procesů -projektová činnost v automatizaci -realizace elektroinstalací na zařízení -programování PLC (Siemens, Omron, Mitsubishi, Unitronics) -následný servis zařízení, výstupní a pravidelné revize elektro vizualizace

Slaboproudé vybavení objektů kamerové systémy. Elektromontážní práce: - slaboproudé vybavení objektů sítě lan, kamerové systémy, ozvučení, domácí telefony. Slaboproudé vybavení objektů (ozvučení).

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Instalatérské práce, vodo, topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vodovodní, kanalizační a plynové instalace - domovní přípojky vody a kanalizace - montáž podlahového topení.

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Malířské a natěračské práce.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - pokrývačské - tesařské - montáž, oprava střech Výroba: - pergoly, altány.

Autoservis, servis, oprava: - zahraniční i tuzemské automobily všech značek - karosářské práce - lakýrnické práce. Montáž: - imobilizéry - alarmy - tažné zařízení. Odtahová služba. Práce autojeřáby 7-100 tun. Přeprava nadrozměrných nákladů.

Elektromontáže, elektromontážní práce - veškeré elektrikářské a elektroinstalační práce - montáž osvětlení, zásuvek a vypínačů - přemístění elektroměrových skříní - opravy stávajících rozvodů - rozvody a montáže domácích telefonů.

Revize elektroinstalcí - revize domovních i průmyslových elektroinstalací - revize hromosvodů - revize nářadí a spotřebičů.

Malířství, natěračství: - malířské práce - natěračské práce - restaurování maleb historických objektů - štukování - venkovní malby - nátěry/nástřiky střech, fasád, podlah.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - instalatérské práce, voda-topení - elektroinstalační práce - zateplování fasád - montáž oken - rekonstrukce. Služby: - cenové nabídky a poradenství - vyřízení dokladů k získání dotace z programu "zelená ...

Stavební činnost: - zateplování fasád - fasádní nátěry - čištění a renovace fasád - systémy pro obklady a dlažby - podlahové systémy - sádrokartony - bytová jádra - stavební úpravy.