ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

Roman Křenek realizuje lakýrnické a natěračské práce, drobné stavební práce, zednické práce jako jsou obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, izolace a fasády a další stavební práce.

Firma David Kašpárek, se sídlem v Přerově, se specializuje na široké spektrum služeb v oblasti stavebnictví a dekorace interiérů. Její hlavní činnosti zahrnují: Malířství a Natěračství: Firma nabízí profesionální malířské a natěračské práce, a to jak pro interiéry, tak exteriéry. Používají kvalitní materiály a techniky pro zajištění ...

Firma VK Profil se zabývá klempířskou výrobou, dělením kovových svitků a výrobou tvarovaných plechů. Při výrobě používá, na základě přání zákazníka, plechy pozinkované, hliníkové, měděné a také plechy FeZn, Al a Cu. Dále plech vlnitý (sinusovka) v délce až do tří metrů a tvarované plechy Al. Působí v okrese Jeseník.

Pokrývačství, tesařství.

Kompletní klempířské a pokrývačské práce, oprava stávající i realizace nové střechy. Výměnu i instalaci nového střešního okna. Klempířství - venkovní parapety, falcované krytiny, oplechování atiky, lišty, žlaby, svody, okapy. Zpracování plechu (ohýbání a stříhání

Společnost ELMAPEK s.r.o. zajišťuje elektromontážní práce - elektromontáže, silnoproud, slaboproud (EZS, MAR, CCTV), venkovní veřejné osvětlení, montáže, revize a opravy hromosvodů či vytápění okapových žlabů a svodů. Umí zrealizovat zakázky inteligentních domů v systémech Niko a moderní úsporné systémy v oblasti osvětlení.

Michal Pluháček realizuje pokrývačské práce, komplexní střechy na klíč.

Adam Zrník zajišťuje elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a spotřebičů.

Tomáš Trnčák realizuje elektromontážní práce.

Výstavba a rekonstrukce: -plynárenská zařízení, výstavba plynovodů z materiálů LPe i oceli -plynovodní přípojky a domovní instalace pro veřejný i průmyslový rozvod včetně revizí. Dodávka: - plynárenský materiál. Přestavba vozidel na plynový pohon LPG. Provoz čerpací stanice LPG na adrese: Pavelkova 2/2 77900 Olomouc-Hodolany mobil ...

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce topení - výměny plynových a elektrických kotlů.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Protipožární nátěry Natěračské práce - nátěry fasád a ocelových konstrukcí lakování Malířské práce - malby bytů, administrativních prostor a hal Nástřiky Výškové a horolezecké práce

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Stavební firma REVAS s.r.o. realizuje: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - ...

Provádí: -malování bytů, kanceláří, restaurací -benátské štuky, patiny, štukované omítky -dekorativní nástřiky -nátěry fasád -nástřiky vysokotlakou technikou -nátěry podlah -dekorativní stěrky -lité betony.

Projekce, práce, revize, rekonstrukce: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domů a jiných objektů. Prodej, montáž: -elektrospotřebiče -sádrokartonové konstrukce, rekonstrukce podkroví, příčky, podhledy. Maloobchod: -Olomouc, Horní náměstí 5 -punčochové zboží -panské, dámské, dětské bavlněné prádlo.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Servis a opravy : - autorizovaný servis vozidel značky MAN - pozáruční servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis přívěsů a návěsů všech značek - servis dodávek - měření EMISÍ, příprava na STK, cejchování tachografů - opravy převodových skříní ZF a EATON - zámečnické a klempířské práce - diagnostika brzd - servis WABCO, ...