ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební práce: - dřevěné parkety - bytové jádro - kuchyně - sádrokartonové konstrukce - malby a nátěry - obklady a dlažby - půdní vestavby - podlahy.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací služby -Realitní činnost -Hostinská činnost

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Výroba nábytku na zakázku: -kancelářský nábytek -kuchyně včetně spotřebičů -dětské pokoje -ložnice -okna, dveře -vestavěné skříně -schodiště -nábytek pro hotely, restaurace -zahradní altány.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Zpracování kamene: - výroba pomníků ze žuly a pískovce - renovace starých pomníků - broušení terasa - sekání nápisů, zlacení, stříbření - obklady domů, schody, kuchyňské desky, parapety - prodej hřbitovních doplňků ( svítilny, vázy, urny, květináče, křížky ) - renovace starých památníků - výroba nových památníků.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.

ZEMNÍ PRÁCE Traktorbagr VOLVO BL71, JCB 3CX -výkopy do hloubky 5m -rovnání terénu - naklápěcí svahovací lžíce -výkopy pro základové desky baráků -přípravné práce pro stavby -bourací práce - hydraulickým kladivem.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Nabízí: -geologické práce -inženýrská geologie -geotechnika -hydrogeologie -vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů -vrtání studní a vrtů s délkou nad 30m -diagnostika stavebních konstrukcí -dodavatelská a investorská kontrola zemních prací.

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské.

Autoškola - výuka řízení vozidel (A, B, C, D, T a školení řidičů). Řemesla, služby - tesařské práce - zahradní domy, pergoly.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod

Vodoinstalatérství, topenářství Opravy silničních vozidel

Stavební činnost: - zednické práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování fasády - terenní úpravy - kanalizace - vodo topo.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické zařízení. Zemní práce. Stavební práce. Protlaky.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.