ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Výroba nábytku na zakázku. Bytové studio, studio zdravého spaní Grafické návrhy kuchyní, interiérů, nábytku a kanceláří Expozice Olomouc: -GLOBUS, Pražská 248/39 tel.:585758007, 777743589 globus@nabytek-holinka.cz Po-Ne 10.00 - 19.00h

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - tepelné izolace - minerální kazetové podhledy - kompletní půdní vestavby - plovoucí podlahy včetně přípravy podkladu - termofasády.

Práce: - zemní a výkopové prováděné bagrem DH a UNC i ručně - terénní úpravy - vrtané a kopané studny - vyhledávání vodních zdrojů - čištění a rekonstrukce studen - vyklízení, úklid sklepních a půdních prostor.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.

Půjčovna stavební mechanizace, půjčovna nářadí, pronájem strojů, zemní práce, výkopové práce, prodej štěrků, prodej písků, autodoprava.

Kovovýroba, výroba: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské.

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.

Montáže inženýrských sítí spol.s r.o. Prostějov partner RWE - JMP a.s. Výstavba pro firmy, státní organizace, úřady, soukromé osoby: - vodovody - plynovody - kanalizace - kotelny. Zemní a bourací práce. Pozemní stavitelství. Rekonstrukce: - inženýrské sítě, pozemní stavby. Topenář, plynař, instalatér - práce i servis. Oprava, ...

Elektromontáže. Instalace televizních a satelitních antén a rozvodů. Rekonstrukce STA v bytových a panelových domech přechod na pozemní digitální vysílání. Elektroinstalace a drobné elektropráce.

Veškeré stavební práce: - rekonstrukce staveb všeho druhu - novostavby, fasády, stavby na klíč, izolac, střechy - stavební projekce. Elektroinstalační práce: - elektromontáže třídy A, B do 1000V, slaboproudé montáže - montáže hromosvodů včetně revizí revizních.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Provádíme veškeré elektromontáže a leketroinstalace. Montáže zvonkových tabel a domovních telefonů. Oprava vypínače i zásuvky. Rekonstrukce elektroinstalace i novostavby.

Práce jeřábem, doprava: - práce autojeřábem AD 20t Tatra 815 - pracovní plošina MP-13 Avia.

Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Centrum opracování skla: -broušení -leštění -fazetování -kalení -vrtání -pískování. Výroba: -tepelně zpracované přířezů z plochého skla všech tvarů, opracovaných podle požadavku zákazníka.

Zámečnictví, nástrojářství Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod

Hydroizolace staveb: Plochých střech včetně tepelných izolací a klempířských prací. Balkonů, teras, lodžií včetně pokládky dlažby, dřevěných roštů, umělých trávníků. Spodních staveb - proti radonové zátěži - proti tlakovým vodám - proti kyselému podloží. Vodních nádrží, jezer, bazénů včetně filtračního příslušenství. Mostů, podchodů, ...

Pokrývačství, tesařství, rekonstrukce památkových objektů, zámků, hradů kostelů kostelních věží, výroba a montáž krovů, altánů, .pergol

Kominické práce: - Veškeré kominické práce, čistění, prohlídky, revize, vložkování, fasádní komíny, posudky, výpočty, dodatečné vymazání komínových průduchů, nová unikátní metoda ze skandinávie.

Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Montáž, rekonstrukce, revize a plynofikace: - kotelny montáž - domovní a průmyslové plynovodyrevize - tlakové nádoby Montáž: - ekvitermní regulace Plynoinstalační práce Montáž: - zařízení pro solární ohřev - tepelná čerpadla Topenářské práce Montáž: - podlahová vytápění Zednické práce Realizace: - ...

- Pronájem nemovitostí - Zprostředkovatelská činnost Hlavní činnost viz firma Toom interier s.r.o. Přerov.

Stanislav Derych - Truhlářství a Podlahářství je firma orientovaná na potřeby zákazníků ze soukromé i státní sféry. Zaměřujeme se především na kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou, vyrobené poctivou řemeslnou prací. Naší specialitou jsou repliky historických oken a dveří, zpracované podle původních technologií a z kvalitních materiálů. ...