ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Tesařské práce: - výstavba - masivní dřevostavby roubenky, sruby - krovy - pergoly - altány - přístřešky. Pokrývačské práce. Montáž - střešní okna VELUX, FAKRO.

Stavební firma: - rodinné domy - suché stavebnictví - sádrokartony - lité podlahy - suché podlahy - zateplování fasád.

Výroba instalace a opravy: - elektronická zařízení - elektronické stroje a přístroje. Výroba, opravy a montáž: - měřidla. Elektromontáže NN. Dodávky a prodej elektromateriálu.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Kontejnerová doprava Nákladní doprava Čistírna odpadních vod Demolice Zemní a výkopové práce

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

Stavební firma: - výkopové práce - bourací práce - pokládání dlažby - drobné stavební úpravy.

Velký výběr koberců, vinylových a PVC podlah, dřevěných a korkových podlah a marmolea. Nabízíme pokládku a renovaci starých podlah. Jsme přímí dovozci originálních moderních kusových koberců z Indie. Nabízíme originální řemeslné interiérové doplňky. Návrhy interiérů dle FENG SHUI včetně realizace.

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Prodej, objednávka, expedice: - uhlí, písek, palivové dříví Demolice, zemní práce, autodoprava, návěsy, tahače, Avie 4t a 7t. Přerov, Kroměříž, Olomouc.

Podlahář, podlahářství: -vyrovnání podlah -koberce bytové a zátěžové -plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Kompletní rekonstrukce bytů vč. revizní zprávy, statického posudku. Rekonstrukce bytových jader, zakázková výroba drobného nábytku. Výroba kuchyní, vestavěné skříně. Provádíme obklady, dlažby, plovoucí podlahy, sádrokartony.

Podlahářství: - pokládka koberců - pokládka plovoucích podlah - pokládka PVC, vinyl - vyrovnávání podlah.

Montáže, dodávka: -dřevěná eurookna -atypická okna -kastlová okna -plastová okna. Prodej, montáž: -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety. Tesař, klempíř, realizace střech.

Zemní práce. Stavební činnost. Demoliční práce. Obchodní činnost. Zasílatelství. Rekultivace skládek a ekologických zátěží.

Klempířství – Pokrývačství JaNaŠ - klempířské práce - pokrývačské práce.

Elektromontáže a elektroinstalace v občanské i průmyslové výstavbě do 1000 V. Oprava, servis, rekonstrukce: - eletkroinstalace.

Kamenické práce Restaurátorské práce - kašny - schody - portály - boží muka - kříže

Stavební firma: - zateplování domů - inženýrská činnost.