ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Podlahářství Renovace parketových podlah.

Tesařství: - střechy - altánky, pergoly - dřevostavby - ošetrření, impregnace dřeva.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Výroba: - nábytek - kuchyně. Pokládka. - plovoucí podlahy.

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

Výstavba: - kogenerační jednotky. Výroba: - elektrická energie - teplo.

Podlahy Havelka: - kompletní řešení podlah - zaměření, pokládky, srovnání podkladu - pokládka podlahových krytin.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Podlahářské práce JOSS Práce: - podlahářské - prodej podlahových krytin.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Zakázková výroba: - dětský nábytek - ostatní nábytek - stavebně-truhlářské prvky.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Výroba - zakružování profilů - zámečnická činnost lehkých svařenců - obrábění na soustruhu - výroba přírub.

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Klempířské práce.

Výroba - vrata Tesařské prácevýroba - chaty - sruby - pergoly - altány - stropy Truhlářské práce Výroba - podlahy Výroba - ploty Podlahářské práce

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Dřevovýroba, výroba, renovace, oprava: - plošně frézovaná dvířka - pro kuchyňské linky, koupelnové stěny, vestavěné skříně, ložnice. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - terasy - pergoly - altány.

Dodávka a montáž: - elektrospotřebiče BOSH, SIEMENS, MIELE. Interiéry na zakázku: - kuchyně.

Zámečnictví. Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Komplexní služby v oblasti kominictví a komínové techniky. Provozovna, kancelář: Hradec Králové