ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Firma Kolora Olomouc provádí čištění a nátěry střech a fasád v Olomouci.

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá stavebními pracemi, máme pro vás tip: Marek Pelíšek. Tato firma sídlí v Olšanech u Prostějova a nabízí širokou škálu služeb, jako jsou: - výstavba rodinných domů (stavíme komplet hrubou stavbu) - základové desky - zateplování fasád pro úsporu energie a zvýšení komfortu - ...

Společnost MO betony s.r.o. zajišťuje lití základových desek a podlah z betonu.

Dřevotrend Truhlářství. Podlahářství Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -vestavěné skříně -schodiště -pergoly -ploty.

Prodej řeziva. Stolařské práce - truhlářská zakázková výroba.

Společnost ZLKL, s. r. o., je dynamickým hráčem ve světě strojírenství, který svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od obrábění, lisování, svařování, až po povrchové úpravy a 3D kontrolu kvality. Nejenže se specializujeme na vývoj a konstrukci, ale také se pyšníme schopností rychle reagovat na požadavky klientů a nabízet konkurenceschopné ...

Zateplování budov na klíč Půjčovny - rámová, pojízdná a prostorová lešenímontáž, demontáž a dopravu lešení na stavbu

Kontejnerová doprava Demolice Práce traktobagrem a nakladačem - terénní úpravy - cesty, chodníky, parkoviště, bazény, studny

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Malířské a natěračské práce. Renovace interiérových dveří. Renovace interiérových barevných maleb. Nátěry fasád.

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Společnost Red Zero s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, tak také instalacemi, servisem i revizemi hasicího systému FirePro.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

Revize, montáž a servis elektro zařízení a hromosvodů

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

Společnost NEVAMONTEX s.r.o. realizuje vodoinstalatérské a topenářské práce.