ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Cestovní agentura - pobytové zájezdy do Chorvatska, Řecka a Itálie, Zimní i letní dovolená včetně pobytů pro seniory. Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava.

Vzduchotechnické práce. Opravy, montáž.

Stavební firma. Provádění staveb na klíč. Zemní a výkopové práce.

Stavební firma. Stavební práce, rekonstrukce.

Plynoservis. Opravy plynospotřebičů.

Komíny: - výstavba - vložkování - revize - čištění

Revize elektro, instalace elektro do 1000 V

Přistavení a pronájem kontejnerů, dovoz materiálu a sypkých hmot, odvoz a uložení stavební sutě. Pronájem stavebních strojů a mechanizace. Bourací práce a demolice hydraulickým kladivem.

Výstavba - bazény Zateplování - budovy Obklady a dlažby - obkladačské práce Nástavby - přístavby - rekonstrukce - opravy Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Výroba: -nábytek -schodiště.

Stavební projekce. Zajištění průzkumných a geodetických prací.

Projektování, dodávka a montáž tepelných čerpadel Nibe. Realizace vrtaných studní.

Truhlářství, výroba: - kusový nabytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Práce: - kovovýroba - obrábění kovů - zpracování kovů - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody vody - montáž ústředního topení - plynoinstalace - montáž plynových kotlů, kotle. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské práce - plynařské práce.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody vody - montáž ústředního topení - plynoinstalace. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské práce - plynařské práce.