ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž sádrokartonu, příčky, sádrokartonové a kazetové podhledy, suché podlahy KNAUF a FERMACELL.

Prodej: -jezdecké potřeby. Truhlářství. Podlahířství.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Zajištění elektroinstalačních prací. Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Služby: -investorská, inženýrská a developerská činnost -územně plánovací dokumentace -geodetické a inženýrsko geologické práce -měření radonu -laboratorní rozbory vody a půd -počítačová animace a vizualizace.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy dřevěné a laminátové - sádrokartonové konstrukce. Práce: - truhlářské - interiér - minerální kazetové podhledy

Stavební práce: - rekonstrukce budov, fasád - stavby na klíč - zemní práce - výkopy - odvodnění domů - terenní úpravy.

Zateplovací systémy, venkovní a vnitřní omítky, malířské a natěračské práce a revitalizace panelových domů.

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Služby: - vodoinstalatérské - plynařské.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Klempířské, pokryvačské práce a hydroizolace plochých střech.

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Geodézie. Geodetické, zeměměřické práce: - geometrické plány - měření, zaměřování.

Řemeslo: -instalatér -výměny vodovodních baterií -čištění odpadů -kompletní rekonstrukce koupelen

Stavební práce: - zednictví - tesařské práce - izolatérské práce - malířství - natěračství - obkladačské práce.

Podlahářské práce Pokládka a renovace parket

Práce: -sádrokartonářské, zednické: -podhledy -půdní vestavby -zateplování fasád -dubové podlahy.

Montáže, opravy, servis, revize: - plynová zařízení. Práce: -plynařské

Elektromontážní práce