ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Práce: -instalatérské -plynařské

Sklanářství. Sklenářské práce.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Práce: - pokládka plovoucích podlah, podlahových krytin.

Zednické práce, zednictví

Výroba: - dřevěná okna kastlová, vídeňská, zdvojená, EURO - dřevěné dveře venkovní, vstupní, včetně zárubní - dřevěné dveře vnitřní, interierové, včetně obložkových zárubní - prosklené stěny vnitřní i venkovní, vrata - dřevěné schody a schodiště, samonosná schodiště, ozdobné zábradlí - zahradní altány, přístřešky pro auta, ...

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Kompletní geodetické práce Inženýrská geodezie: -vytyčení inženýrských děl -měření jeřábových drah. Geodetické a kartografické práce pro stavbu a projekt Zaměření skutečného stavu objektů

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Práce: - dlaždické - zemní - výkopové. Pokládka: - žulových dlažeb a chodníků - chodníků - obrubníků - příjezdových cest.

Pronájem, půjčovna: -malé stavební stroje: -minibagry -přívěsné vozíky -zahradní nářadí. Výkopové práce.

Truhlářství Výroba, dřevovýroba na zakázku: - nábytek z masivu - dřevěné postele - bytové doplňky - truhlářské práce.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Práce: - malířské - natěračské

Služby: - klempířské a pokrývačské práce.

Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.