ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Prodej, montáž: - parkety - koberce - PVC - dveře - terasy - dřevo - kompozitní materiál. Podlahářské práce: - podlahy od A po Z.

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Pronájem, půjčovna, půjčování: - montážní (vysokozdvižné) plošiny pro (klempíře, malíře, štukatéry, montážníky konstrukcí) T148 MP 27, Š706 MP 20, Multicar. Práce: - výškové - montážní - opravy fasád a střech, nátěry - mytí skleněných výplní na nepřístupných místech - ořezy, kácení stromů. Prodej: - materiál na výrobu ...

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek do obchodů - interiéry kanceláří - dveře a schodiště z masivu.

Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Práce: - malířské - natěračské.

Zemní práce. Výkopové práce. Demolice staveb.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Tesařství, tesařské práce: - speciální bednění betonových konstrukcí - dřevostaveb všeho druhu - pokrývačské a klempířsé práce

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Služby: - tesařské - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Montáž: - sádrokartony - podlahy. Stavební práce.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výškové práce: Čistění, opravy a nátěry okapů, montáže zábran proti holubům, opravy balkónů, montáž reklam, opravy střech, opravy fasád, nátěry.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.