Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - občanské stavby - byty a fasády - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Stavební činnost: - veškeré stavby na klíč - rekonstrukce na klíč - demollice.

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Klempířství, pokrývačství a tesařství - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce.

Činnost: - projekce silnoproudé elektroinstalace, hromosvodů, rozvaděče - návrhy osvětlení (interiér, exteriér).

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Stavební činnost - opravy a rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád.

AC Podlahy. Prodej, pokládka - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC. Podlahářské práce.

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - geometrické plány - inženýrská geodézie - mapové podklady.

Prodej, pokládka - podlahy - PVC - koberce - lino - laminátové polovoucí podlahy - dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově se zaměřuje na realizaci staveb od drobných stavebních úprav, přes rekonstrukce či zateplování, až po celé objekty, novostavby nebo stavby na klíč včetně zajištění základové desky. Také poskytujeme prodej stavebního materiálu a půjčovnu lešení. Své služby zajistíme v celém Olomouckém kraji. ...

Společnost Hroší stavby Morava a.s. se svojí činností zaměřuje na dopravní a pozemní stavitelství. Provádíme veškeré stavební práce, zajistíme vypracování projektové dokumentace i samotnou realizaci. Naše společnost dále provozuje nákladní dopravu a disponujeme vlastním vozovým parkem. Dopravní stavby: - kolejové stavby, výstavba i ...

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Provádění izolací: - mosty - spodní stavby - střechy. Prodej: - izolační materiály - plyn.

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

Malířské a natěračské práce - provádíme malby a nátěry interiérů, exteriérů i speciální protipožární nátěry.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Práce, řemeslo: - zedník - zednictví