Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.

Prodej - elektromateriál Elektromontážní práce

Obkladačské práce: - obklady koupelen, WC - pokládka podlah. Zednické práce: - výstavba bytových jader - stavba plotů - zhotovení teras. Sádrokartonářské práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Služby: - servis plynových kotlů - uvedení nových kotlů do provozu - čištění průtokových ohřívačů.

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Činnost: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Činnost: - sádrokartonářské práce - pokládka plovoucích podlah.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - sestavování nábytku - instalatérské práce - obkladačské práce - zámečnické a svářečské práce - klempířské práce - kácení stromů - opravy a stavba plotů - terénní úpravy a další.

Elektroinstalační práce. Montáže: - silnoproudé elektroinstalace - kamerové systémy - alarmy - TV a SAT sytémy. Revize elektroinstalace.