Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - vodoinstalatérské práce - podlahářské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - drobné malířské práce - montáže polic, skříněk, zrcadel a dalších doplňků.

Služby: - elektroinstalační práce - revize objektů, spotřebičů, hromosvodů - zabezpečovací zařízení - montáž - veřejné osvětlení - práce s montážní plošinou.

Truhlářství, výroba: - rámy - šperkovnice - muškařské krabičky - soustružené dekorace.

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.

Odborné malířské a natěračské služby: - malování interiérů a exteriérů (byty, rodinné domy, kanceláře, schodiště, komerční prostory) - nátěry oken, dveří, podlah, střech, konstrukcí, radiátorů aj. Přípravné práce před započetím zakázky - přikrytí podlah, nábytku, drobné zednické práce a také úklid. Po dohodě se zákazníkem pracujeme s ...

Nabízí: -projektování pozemkových úprav -zpracování geometrických plánů -výkon zeměměřických činností -projektová činnost ve výstavbě -geografické informační systémy -činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Autoservis pro automobily: - osobní - dodávkové - nákladní - tuzemské i zahraniční výroby. Truhlářství, sedlářství: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Zednictví - rekonstrukce koupelen - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Zednické a štukatérské práce - opravy fasád - zateplování a rekonstrukce fasád.

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba.

Klempířství, pokrývačství a hydroizolace plochých střech a teras.

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Naše firma se po dlouholetých zkušenostech zaměřuje na rekonstrukce bytových jader, instalatérské práce a koupelny na klíč. Realizace provádíme nejen v Olomouckém kraji, ale také na Slovensku. Neváhejte se obrátit na naše odporníky, kteří Vám vždy rádi poradí. Služby, stavební a zednické práce: - kompletní realizace a rekonstrukce bytových ...