Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.

Řemeslo: - plynař, topenář, vodař Práce: - montáže plynových rozvodů - kompletní vodovodní instalace - topenářské práce.

Středisko Olomouc. Projekce, projektování: - dopravní - projektová a inženýrská organizace - geodetická činnost. Projektové práce v oborech železniční a silniční dopravy, pozemních staveb, městské a příměstské dopravy, sdělovací a zabezpečovací techniky. Sídlo: Dopravní projektování, spol. s r.o. Janáčkova 1194/12 702 00 Moravská ...

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Řemeslo: - malíř - natěrač - drobné zednické úpravy.

Elektrofox: Elektroinstalace, elektrikář. Domovní a průmyslové instalace, opravy elektro

Práce: - obkladačské a zednické. Realizace: - koupelny na klíč - přestavba bytových jader.

Práce: - veškeré vodoinstalační. Autodoprava do 1t. Prodejna AQUA-MAT: - instalační materiál voda-topení-plyn - vodovodní baterie - sanitární keramika - zástěny a boxy - plynové kotle, bojlery, radiátory. Prodej, montáž: - magnetické úpravny vody SUPERTOK. Autorizovaný servis fy: Sanela, Geberit, Cersanit. Realitní ...

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Činnost: - prodej, montáž satelitní technika - oprava, servis spotřební elektronika - elektroinstalace, revize

Vodoinstalatérství, topenářství - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo - montáž topení, radiátorů, kotlů - rozvody vody.

Elektromontáže, údržba, opravy, revize - člen koncernu EMONTAS, s.r.o.

Opravy, servis, prodej, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Provádění přestavby na plyn. Revize plynu a technické kontroly.

Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

Zemní práce a úpravy terénů. Autodoprava sypkých materiálů. Prodej štěrku, uložení zemin.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Služby: - elektroinstalace - servis veřejného osvětlení - budování nové sítě veřejného osvětlení - kabelový servis

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu Zámečnictví, nástrojářství