Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Práce: -instalatérské -plynařské

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Kompletní geodetické práce Inženýrská geodezie: -vytyčení inženýrských děl -měření jeřábových drah. Geodetické a kartografické práce pro stavbu a projekt Zaměření skutečného stavu objektů

Práce: - dlaždické - zemní - výkopové. Pokládka: - žulových dlažeb a chodníků - chodníků - obrubníků - příjezdových cest.

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Práce: - malířské - natěračské

Služby: - klempířské a pokrývačské práce.

Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Stavební práce, zednictví: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády a jejich zateplení - půdní vestavby.

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů

Truhlářská výroba. Prodej: - dřevěný spojovací materiál, vyspravovací materiál - stavebně-truhlářský materiál

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Podlahářské práce: - tmelení a vyrovnání podlah - kladení PVC krytin - svařování, soklování - kladení korkové krytiny - kladení koberců - kladení plovoucích - laminátových, dřevěných podlah, parket - broušení a inovace podlah.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

MM Design Parket: - studio podlah a dveří - kompletní podlahářské práce - kompletní interiérové práce.

Kompletní podlahářské práce Prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěné podlahy - linolea - koberce - renovace dřevěných podlah - renovace palubek.

Podlahářské práce: - pokládka parket, PVC Marmoleum - broušení, lakování parket - pokládka dřevěných a laminátových desek - pokládka plovoucích podlah - prohlídky a rozpočty zdarma. Prodej: - podlahové krytiny.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.