Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zemní práce. Autodoprava: - nákladní auto Prodej: - písek dle dohody.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba: - včelařské potřeby - nosiče na motocykly - hliníkové motokufry - svařování nerezu a hliníkových dílů.

Izolatérství, izolatérské práce: - tepelné izolace potrubí a těles - snímatelné izolace ventilů a přírub.

Provádí: - stavební klempířské práce - pokrývačské práce - ploché střechy a hydroizolace - montáže.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Řemeslo, práce: - instalatér, voda - topenář, topení - plynař, plyn.

Řemeslo: - topenář, topení - vodař, voda - plynař, plyn.

Polo Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž a opravy plynových zařízení. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Elektromontáže, opravy: - bytové a průmyslové rozvody - opravy elektro nářadí a spotřebičů - kompletní udržba domů a objektů - revize.

Truhlářství FAMILA Výroba: - nábytek na zakázku - obývací stěny - schodiště.

Kominické práce a stavby komínových systémů.

Elektromontáže Spanel: - elektromontáže do 1000V - bytová výstavba - průmyslové haly - veřejné osvětlen.

Tesařství: - výroba a montáž krovů - rekonstrukce a výměna krovů. Pokrývačství. Klempířství. Podhledy. Práce ve výškách horolezeckou technikou.

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Malířské a natěračské práce: - úpravy venkovních fasád - malby interiérů - malby exteriérů - nátěry ocelových konstrukcí - nátěry střech a podlah - drobné zednické práce - nátěry historických budov.

Stavební činnost: - zemní práce - demolice - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací.

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

Řemeslo: - malíř - natěrač. Výškové natěračské práce.

Rekonstrukce a opravy střech Ploché střechy: - mechanicky kotvené - hydroizolační střešní systémy - výpočty tepelných odporů. Šikmé střechy: - krytiny - asfaltové šindele - zateplení podkroví.

Klempířské, pokrývačské a izolatérské práce.

Realizace slaboproudých rozvodů: -rozvody strukturované kabeláže CAT U 5e, 6 (technologie AVAYA, SYSTIMAX, MOELEX, SOLARIX a další -systémy EPS a EZS -přihlašovací systémy (čtečky čipových karet, el. otevírání dveří) -vyhlašovací systémy -venkovní i vnitřní CCTV systémy -bezdrátové systémy (Wi-fi) -anténní a SAT ...