Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Společnost UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouce se specializuje na stropní chlazení a topení, podlahové a stěnové vytápění.

Firma zajišťuje efektivní, účinnou a dlouhodobou sanaci zdiva.

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Kamenictví zajišťuje žulových hrobů a pomníků. Renovace starých hrobů. Výroba keramických fotografií. Prodej doplňků na hroby. možnost zakoupení skladových žulových pomníků.

Firma provádí instalatérské práce v Olomouci a okolí.

Kamenictví Tomáš Hořínek nabízí zakázkové zpracování kamene. Na základě vaší představy vytvoříme návrh, vybereme materiál a poté realizujeme.

Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci se zabývá výrobou kamenických produktů jak pro exteriéry, tak interiéry. Vyrábíme kamenné pracovní a umyvadlové desky, obklady krbů, schody a schodiště, parapety, dlažbu či také grilovací desky.

Společnost MM SofiBau GmbH s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, od stavby RD na klíč až po rekonstrukce a přestavba domu.

Firma Podlahářství Oldřich Nevařil se sídlem v obci Příkazy v okrese Olomouc se dlouhodobě věnuje tesařským a podlahářským pracem. Poskytujeme podlahářské práce, včetně pokládky, zapravení i renovace podlahové krytiny. Zabýváme se pokládkou plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců. Nabízíme renovace, broušení a lakování ...

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Stavební firma pana Lukáše Smékala s centrálou v Olomouckém kraji, s realizacemi po celé ČR i v zahraničí, poskytuje svým zákazníkům širokou škálu stavebních prací. Zaměřujeme se na rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování domů, termofasády, obklady a dlažby, zemní práce a další stavební činnosti. Provádíme komplexní stavební činnost, a ...

Výroba: - celoskleněné dveře - posuvné systémy - kování.

Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Obrábění a zámečnictví svařence, výpalky a řezání stavba stroj, strojních částí modernizace a přestavba strojů

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Fox Laser s.r.o. je česká společnost, která se zabývá zakázkovým CNC laserovým pálením plechů, ohraňováním a svařováním. Nabízí kvalitní a rychlé služby pro různé odvětví, jako je strojírenství, stavebnictví, zemědělství nebo nábytek. Společnost disponuje moderním strojním parkem, který zahrnuje CNC laserové řezačky, CNC ohraňovací lisy, ...

Kuchyňské studio Intea Olomouc je prověřeným dodavatelem kuchyní na míru, který si našel cestu do mnoha českých domácností. Svým zákazníkům zaručujeme vždy perfektní servis a postaráme se o kompletní zajištění nové kuchyně – od prvního návrhu až po samotnou realizaci. Dodáváme pouze kuchyně české tovární kvality, a to za tu nejlepší cenu na ...

Jeřábnické práce a pronájem autojeřábů. Mobilními autojeřáby zajišťujeme výškové jeřábnické práce, montáž a demontáži konstrukčních celků, betonování nosníků, manipulaci s pilíři a jinými těžkými nebo objemnými celky apod.

Jan Stříteský se zaměřuje na výrobu dřevěného a laminovaného nábytku, na truhlářství, výrobu pergol a přístřešků a postará se také opravy a renovace.

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce Zakázkové truhlářství výroba - kuchyňské linky Zakázkové truhlářství výroba - kancelářský nábytek Zakázkové truhlářství výroba - nábytek z masivu a lamina - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek