Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Studny: - kopání, vrtání, čištění a rekonstrukce studní.

Elektrikář: - revize, elektroinstalace - nastřelování do betonu.

Provádění, příprava, realizace: -stavby, staveb.

ElektroProjekt: - projektant elektro - elektroinstalace obytných a průmyslových objektů - provozní rozvody silnoproudu - automatizace řízení technologických procesů.

Sklenářství, sklenářské práce: - zasklívání - zrcadla - izolační dvojskla - kalená skla.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Elektromontáže. Kompletní rekonstrukce bytů, montáže sádrokartonu, pokládání plovoucích podlah, obklady a malování.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.

Sadbové brambory. Autodoprava nákladních vozidel do 3, 5t. Práce vodo-topo-plyn. Kanalizace.

Provádíme: - elektroinstalace - opravy - rekonstrukce, opravy, montáže - rekonstrukce bytových jader - zateplení půdních prostor - drobné zednické práce - sádrokartony - centrální vysavače.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Práce ve výškách, rizikové kácení stromů, montáž hromosvodů, ochrany proti holubům, ochrana proti ptactvu, zednické práce, zednictví, čištění okapů, mytí oken

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Zednictví, zednické práce: - rekonstrukce bytových jader - koupelny.

Podlahářský servis: - vyrovnání podkladů - pokládka veškerých dřevěných podlah - renovací dřevěných podlah - plovoucí podlahy, lina, PVC, koberců, korků. Konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.