Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Zednické, vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Výroba: - čistírny odpadních vod vodohospodářských a ekologických zařízení. Dodávka: - kotle na vytápění biomasou - solární systémy - teplovodní krby - realizace bytových jader.

Zednické práce: - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce a výstavba rodinných domů - zateplení fasád - omítky, fasádní omítky - montáž sádrokartonu.

Mark House Výstavba: - dřevostavby - sruby - nízkoenergetické domy. Tesařské práce.

Betonárna: Olomouc, Hněvotín, Mohelnice, Lipník nad Bečvou. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -doprava betonové směsi.

Práce: - plynařské, topenářské - montáž domovních a průmyslových plynoinstalací - dodání materiálů a plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis plynových kotlů - revize a zkoušky plynoinstalací.

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Práce: - kominické práce - čištění komínů - čištění kouřovodů a spotřebičů paliv - měření účinnosti malých zdrojů do 200kW - výchozí revize spalinových cest - kontrola spalinových cest NV č.91/2010 - vložkování komínů.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Výstavba dřevostaveb: - tesařství - srubové rodinné domky - zahradní domky - chaty.

Zednické a obkladačské práce: - rodinné domy (hrubé stavby, zateplení, omítky) - komíny Schiedel - rekonstrukce koupelen v rodinných domech.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Práce: -zednické -obkladačské -sádrokartony -hydroizolace. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Elektroinstalace. Budování, rekonstrukce, opravy, údržba: - veřejné pouliční osvětlení. Nasvícení objektů. Kabelový servis: - vytyčení trasy kabelů - vyhledávání kabelových poruch - oprava kabelu. Montážní plošina LIAZ MP-22.

Koupelny KM Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - balkony, terasy - bazény. Práce: - zednické a obkladačské.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Klempířské a pokrývačské práce.

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Projekce, instalace, montáž: -voda, topení, plyn. Instalace, výměny, prodej: -plynové spotřebiče. Práce: -malířské -natěračské -drobné zednické.