Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečník, zámečnické práce.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, modernizace a opravy budov - inženýrské sítě a objekty včetně zemních prací. Prodej pozemků na stavby rodinných domů ve Velkém Týnci.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Montáže suchých staveb: - podhledy, stěny, podlahy, příčky, stropní desky, kazety - sádrokartony - půdní vestavby - tepelné a protihlukové izolace. Sádrokartonářské práce. Podlahářské práce. Malířské práce. Lakování a natěračské práce.

Stavební činnost. Zprostředkování bankovních a nebankovních úvěrů či půjček.

Práce: -montáže vnitřních i venkovních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáže topení -montáž podlahového vytápění -čištění odpadů -veškeré instalatérské -rekonstrukce koupelen a bytových jader -veškeré topenářské.

Interiérové práce, montáže: - sádrokartony - minerální podhledy - podlahy - půdní vestavby - střešní okna Velux. - montáž dřevěných prvků - malby a nátěry

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Elektroservis. Revize - elektrospotřebičů - ručního nářadí - elektroinstalací - hromosvodných soustav Servis : - spotřební elektrotechniky Montáž : - satelitů - anténních soustav

Čištění a kontrola komínů, revize komínů, vložkování komínů, autorizované měření malých zdrojů znečištění, poradenská činnost.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Stavební práce od A do Z: - zelená úsporám, zateplení budov.

Autojeřáby Jurkovič Pronájem mobilních: - autojeřáby od 8 do 100 tun. Sídlo firmy: Družecká 280, 273 61, Velká Dobrá. Jeřábnícké práce.

Zakázkové truhlářství Výroba: -nábytek na míru.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Veškeré malířské a natěračské práce: - malby interiérů a exteriérů, - výrobní haly, školy, jídelny, nemocnice - dekorativní malby-antická zemina - nátěry ocelových konstrukcí, oken, dveří - lepení-bordury, fresky.

Práce: - voda (instalatér) - topení (topenář) - plyn (plynař).

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Výstava, opravy, rekonstrukce: -plynovody -vodovody -kanalizace.