SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Práce: - malířské - natěračské.

Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Vodoinstalatérské práce. Plynářské práce. Topenářské práce.

Práce: - voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Navrhování, provádění: - vyhodnocování inženýrskogeologických a hydrogeologických průzkumů - stanovování radonového indexu - provádění laboratorních zkoušek zemin. Odborná způsobilost: - inženýrská geologie - hydrogeologie (studny) - sanační geologie.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Prodej: -jezdecké potřeby. Truhlářství. Podlahířství.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Zajištění elektroinstalačních prací. Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Stavební práce: - rekonstrukce budov, fasád - stavby na klíč - zemní práce - výkopy - odvodnění domů - terenní úpravy.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Klempířské, pokryvačské práce a hydroizolace plochých střech.

Geodézie. Geodetické, zeměměřické práce: - geometrické plány - měření, zaměřování.

Práce: - elektroinstalace - elektroúdržbář - revize elektro - osvětlení interiérů. Montáž: - stropní podhledy.

Truhlářství Výroba, dřevovýroba na zakázku: - nábytek z masivu - dřevěné postele - bytové doplňky - truhlářské práce.