SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba, servis: - samoregulační technologie topnými kabely. Domovní i průmyslové vytápění, ohřevy, temperace. Projekce, dodávka, montáž, revize.

Společnost VT plynoservis s.r.o. se specializuje na servis plynových spotřebičů a revize domovních plynovodů.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Revize a opravy tělocvičného nářadí a zařízení: - tělocvičny, dětská hřiště, sportoviště a fitcentra - výroba a montáž sportovního nářadí, herních prvků na dětská hřiště - služby soudního znalce v oblasti sportu - dodání a pokládání gumové pryže - bazar sportovního nářadí - zámečnictví - povrchy z pryže, pískoviště - čištění ...

Společnost IDEAFLOOR s.r.o. realizuje podlahářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - nábytek (postele, skříně, knihovny, ...)

Opravy, repase, revize, výkup, prodej: - transformátory. Práce: - svařování elektrovodných materiálů. Zkoušky pracovních a ochranných pomůcek: - dielektrické rukavice - zkoušečky VN - vypínací tyče - záchranné háky - elektrická pevnost izolovaných plošin.

Komplexní dodávka a montáž: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení - technologická montáž (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice). Speciální autodoprava. Kompletace kioskových trafostanic. Opravy a likvidace: - distribuční transformátory.

SEZAKO PŘEROV s.r.o. je společnost zajišťující především výstavbu technologických linek, servis drtící a třídicí techniky. Opravujeme stroje jako jsou kuželové a čelisťové drtiče, vibrační třídiče. Mimoto realizujeme všechny práce související s výrobou v kamenolomech jak v České republice, tak i v zahraničí. V našich bohatě vybavených halách se ...

Ve společnosti KH montáž provádíme rekonstrukce a montáže šikmých a plochých střech z lehké plechové střešní krytiny především v okresech Prostějov, Přerov, Olomouc, Kroměříž. Jsme prodejci plechové střešní krytiny - na prodej je plechová střešní krytina růžně tvarově odlišná, možnost výběru je z široké škály barev. Naší předností je krátká ...

Instalace topení plyn - ITP s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelné techniky, kotlů, radiátorů, sprchových koutů a provádí plynařské, topenářské a instalatérské práce.

Topenářské, plynoinstalační a vodoinstalační práce.

Sklenářství Salaj Vinary Služby: - sklenářství - zasklívání oken, dveří - rámování obrazů. Výroba: - termoizolační dvojskla - celoskleněné dveře, sprchové kouty.

Oprava, údržba, montáž, revize, prodej: - elektroinstalace staveb - napájecí a provozní rozvody silnoproudu - světla, světelné technika - osvětlovací soustavy vnitřního i venkovního umělého osvětlení - zabezpečovací technika.

Firma Vladimíra Jandy se sídlem v Přerově se zabývá rekonstrukcemi staveb, opravami fasád a zateplením budov, půdními vestavbami a také rekonstrukcemi bytových jader. Dále svým zákazníkům nabízíme zednické, tesařské, malířské a natěračské práce. Nabízená činnost: Stavební rekonstrukce a modernizace: - byty - bytová jádra - půdní ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Dřevostavby Stavební práce Kompletní stavební činnost

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

Společnost provozuje geodetickou kancelář.

PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Petr Hapala provádí revize el. zařízení

Autovrakoviště. Výkup: - osobní a nákladní autovraky - cena dle roku výroby a stavu. Služby: - odvoz, odtah autovraků do 16t - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel zdarma. Prodej. - použité náhradní díly. Kontejnerová přeprava, doprava. Výkopové, zemní práce a jeřábnícké práce: - CASE 435 3, 5t - JCB 8025 2, 7t ...

Zemní a výkopové práce, výstavba inženýrských sítí, nakládání a převoz zeminy, zpevňování ploch, stavba chodníků, úprava terénu, hloubení základů, výkopy pro bazény, výkopy základů rodinných domů, skrývka ornice, rovnání terénů.