SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pronájem, práce: - montážní plošiny. Rekonstrukce: - střechy. Práce: - bourací - zemní - demoliční.

Práce, oprava, montáž: - revize elektrického zařízení, elektrorevize - zkoušky z vyhlášky 50/78 Sb. elektro do 1000 V - poradenská činnost elektro

Kamenictví: - zpracování kamene - náhrobky - náhrobní kameny - urny.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstruování cihlových i panelových koupelen.

Montáž a prodej podlahových krytin. Pokládka: - laminátové i dřevěné podlahy, korkové podlahy, PVC, linoleum, koberce, marmoleum.

Montáž, dodávka: - intalatérské práce - plynařské práce - ústřední topení - vodoinstalace - plynoinstalace - solární panely, zařízení.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalční materiál - topenářský a plynařský materiál - dodávka práce instalatérské, topenářské, plynařské.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Truhlářské práce. Zakázková výroba.

Truhlářské práce. Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů z ekopanelů.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Pokrývačské a klempířské práce. Prodej střešních krytin. Restaurace Na Pekárně: - kapacita 40 míst - pivnice 40 míst - letní zahrádka 50 míst - svatby, rodinné oslavy, rauty, školení, večírky.

Projekce: - elektro. Instalace: - elektro - hromosvody.

Truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Stavební činnost. Rekonstrukce Novostavby Izolace tepelné izolace proti zemní vlhkosti fasády, bytová jádra obklady, dlažby sanační omítky zednické práce ploty půjčovna nářadí

Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Pokrývačské a tesařské práce. Klempířství a oprava karoserií.

Poradenství, aplikace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce, servisní prohlídky: - průmyslové podlahy lité, samonivelační, stěrkové dekorativní, bezesparé, s hygienickým atestem - pancéřové podlahy - barevné chipsy, barevné křemičité písky. Sanace: - betonové plochy. Podlahářské práce. Prodej, maloobchod: - materiál pro úpravu ...

Montáž, oprava, revize a zkoušky: - plynové zařízení. Plnění nádob plyny.

Práce, služby: - oprava a údržba v budovách - elektro, elektrikář - zámečnictví - zámečnické, malířské, natěračské práce - malířství, malování, tapetování - podlahářské práce - nátěry - nastřelovací práce.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.

Výroba: - dřevěné obaly - palety - rakve. Zámečnické a kovářských prací. Oprava: - zemědělská technika - nákladní automobily.