Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce. Zateplování: - budovy.

Vodoinstalatérské práce.

Zakázková výroba, prodej: - výroba nábytku ze dřeva - dřevěný nábytek - komody, psací stoly, postele, dvoupostele, skříně - kompletní vybavení dětských a studentských pokojů - kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice.

Zakázková i sériová výroba: - nábytek - interiéry (dodávky na klíč).

Práce: - klempířské.

Řemeslnické práce: - truhlářské - pokrývačské - kompletní dodávky stavebních prací v oblasti střech.

Přípravné práce a terénní úpravy. Výkopové práce. Zemní práce. Technická rekultivace. Bourací a úklidové práce. Doprava: - nákladní a vnitrostátní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní doprava - autojeřáb. Práce: - jeřábnické - autojeřábnické. Pila, katr: - pořez dřevo - zpracování dřeva.

Dřevovýroba, výroba: - nábytek. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava.

Servis a opravy: - elektrické zařízení.

Výroba, dřevovýroba, montáž, prodej: - interiérové dveře - parapetní desky - schodiště. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - okna, eurookna - Drahotuše, Novosady 498 tel.: 581616007; 728306257.

Elektroinstalační práce.

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce

Broušení Zakázkové obrábění - frézování - soustružení Povrchové úpravy včetně lakování Svařování Výroba - kovové součástky na CNC strojích

Nátěry - fasády Zateplování - fasádytekuté hydroizolace Pokládka - obklady - dlažby Opravy a rekonstrukce - rodinné domy - byty Zednické práce - fasádyrekonstrukce - bytová jádra

Bazar - sportovní nářadí Služby soudního znalce v oblasti sportu Pokládání - dopadové plochy z gumy Dodávka - nářadí a vybavení tělocvičen a hal Revize a opravy - tělocvičné nářadí - zařízení tělocvičen, dětských hřišť, sportovišt, posiloven Pokládání - pryžové dlažby

Pokrývačství. Pokrývání, oprava: - střechy. Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Nátěry - okna - dveře - radiátory - obložení - podhledy Malba - interiéry - exteriéry - bytové i nebytové prostory - kanceláře - haly - sklady - chodby