Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce topenářské: - kotelny, výměníkové stanice - vytápění. Práce plynařské: - montáže a opravy plynových zařízení - plynovodní přípojky. Práce instalatérské: - vodovodní a kanalizační přípojky. - vnitřní vodovody a kanalizace. Montáže: - centrální vysavače. Koupelnové studio- realizace koupelen na klíč. Prodej sanity, obkladů ...

Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Práce: - zednické - obkladačské. Stavební práce. Rekonstrukce bytových jader domů, bytů, systémová řešení, hydroizolace balkonů a teras, pokládka dlažeb.Strojní omítky

Provádíme zemní a výkopové práce a demolice objektů hydraulickým kladivem. Převážíme sypké materiály pomocí nákladní a kontejnerové dopravy.

Řemesla, služby - malířské, lakýrnické a natěračské práce - zednické práce

Kontejnerová doprava. Prodej: - písek, štěrk, namíchaný beton, dřevo. Demolice a vyklízení objektů. Nákladní vozidla. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnost 8t.

Instalatérské, topenářské práce a rekonstrukce plynovodu. Opravy a servis vodovodního a kanalizačního potrubí, koupelen a jader. Instalace měděného a plastového potrubí, podlahového topení a solárních systémů. Renovace plynového ocelového bezešvého potrubí, nízkotlaké i střednětlaké plynovody.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Koupelnové studio. Stavebniny. Stavební firma: - obkladačské práce - sádrokartony - výstavba bytových jáder na klíč.

Natěračské práce - byty - kanceláře - schodiště - sklady - nové rodinné domky - kuchyňské linky včetně dvířek - menší fasády - futra - dveře - včetně polepení a zakrytí nábytku a dalšího příslušenství Malířské práce - byty, kanceláře, schodiště, sklady, nové rodinné domky - likvidace prokouřené stěny a stropy - ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Klempířské a izolatérské práce.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.