Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pokládka podlah: - linoleum, marmoleum - PVC - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné podlahy, parkety - vinylové podlahy - koberce.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Kontejnerová dopravu vozem AVIA, nosnost 3, 5t. Vnitrostátní doprava. Přeprava stavebních strojů. Stěhování. Výkopové práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Malířské a natěračské práce: -tvorba grafických návrhů fasád -malování bytů a nebytových prostor -malování kanceláří, hal -opravné malby po výměně oken -sádrové omítky povrch srovnatelný se sádrokartonem -nátěry oken a dveří + opravy -nátěry radiátorů a trubek -nátěry konstrukcí -nátěry okapů a střech -nátěry ...

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Stolařství, truhlářství.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Sklanářství. Sklenářské práce.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Práce: - malířské - natěračské.

Tesařství, tesařské práce: - speciální bednění betonových konstrukcí - dřevostaveb všeho druhu - pokrývačské a klempířsé práce

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce