Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - instalatérské.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy. Půdní vestavby. Rekonstrukce bytových jader. Malířské práce.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště - kuchyňské linky - ložnice.

Truhlářství: - kuchyně a nábytek na míru.

Kovošrot. Výkup: - železo - barevné kovy. Demolice objektů.

Kamenické a kamenosochařské práce.

Prodej: - hudební nástroje. Elektromontážní činnost do 1000 Voltů: - nové elektroinstalace bytů, domů, výrobních hal - rekostrukce starých el.sítí.

Zajištění revizí a vložkování komínů.

Dodavatel kompletní technologie staveb v oboru plynové, tlakové, tepelné a regulační techniky. Stavby: -plynovody, vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod. Montáž, revize, servis: -plynové přípojky -plynoinstalace -technologie kotelen, úpraven vod, tlakových zařízení a ústředního vytápění.

Práce: -mikrotunelování.

Truhlářství: - nábytek na míru - interiérové dveře - dřevěná schodiště - výroba atypických prvků - doprava a montáž na místo zákazníka.

Truhlářství: - kuchyňské linky - obývákové stěny - plovoucí podlahy - postele - pergoly - plovoucí podlahy - schodiště - zábradlí - interiérové a exteriérové dveře.

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Parketář: - pokládání parket - broušení parket - lakování parket - opravy a renovace parket - parkety do hal a tělocvičen - linkování hřišť - barevné výplně - plovoucí, dřevěné podlahy.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Montáž: - střešní okna VELUX, ROTO. Prodej, montáž: - střešní krytiny.

Montáž: - stolářských výrobků - sádrokartonů - dřevěných konstrukcí - vnitřních izolací - půdní vestavby - malby nátěrů - plovoucí podlahy.

Elektromontáže, elektroinstalace. Projekce: - elektro.