Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Izolační práce: -tepelné izolace a hydroizolace -proti tlakové vodě -proti ropným produktům -izolace střešních krytin -proti radonu -izolace foliovými systémy.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Zednictví Vančura Zednické práce: - rekonstrukce domů, komínů a fasád - sanace zdiva chemickou cestou - oprava bytových jader - stavby na klíč - zelená úsporám.

Provádíme veškeré zednické práce, rekonstrukce, fasády, strojní omítky a jiné.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Technický servis: - voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Drobné zednické práce.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Vrtané studny pro rodinné domy, firmy, chaty. Vrty pro tepelná čerpadla Bezprašná technologie vrtání, malá vrtná souprava s dosahem až 150m. Tlakové injektáže vrtů. Individuální přístup k zákazníkovi.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Geodetické a zeměměřičské práce. Projekční práce: - vodohospodářské stavby - územní stavby - zpevnění polních cest

Podlahářské práce: -pokládka a lepení PVC -pokládka NOVILONU, NOVILUXU -korkové podlahy -koberce, zátěžové i bytové -parkety -mozaiky -dřevěné, plovoucí, laminátové podlahy -renovace parket, dřevěných podlah -lakování -použité ekologické laky (BONA, TOMSIT, UZIN ...) -podlahové stěrky -poradenská služba.

Kamenictví Výroba, oprava: -pomníky, pomníkové díly -krycí desky -terasové prvky -krby -obklady. Výroba, montáž, renovace: -schodišťové stupně.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování objektů, sádrokartony - půdní vestavby - opravy historických památek - renovace koupelen, bytů - sanace vlhkého zdiva - podřezávání zdiva - drenážní systémy - bourací práce a demolice - odvoz suti - budování přípojek k rodinným domům - ...

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Výškové práce: - certifikát pro zateplování - realizace a oprava střech - sanace železobetonových konstrukcí - ISO 9001 - program zelená úsporám.

Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce: - minerální podhledy - podkrovní prostory - příčky, klenby, oblouky atd. Malířské a lakýrnické práce.

Řemeslo: - stolař - tesař - parketář - podlahář. Nákladní doprava.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Malířské a natěračské práce. Dále provádíme: - rekonstrukce bytů a bytových jader - drobné dokončovací stavební práce - zateplování rodinných domů.