Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba: - bezpečnostní sklo s protihlukovým útlumem - broušení a leštění skla - neprůstřelné sklo - veškeré sklenářské práce - izolační dvojskla - protipožární sklo - sklenářské práce.

Společnost RM střechy s.r.o. provádí klempířské, tesařské a pokrývačské práce. V rámci naší činnosti nabízíme komplexní realizace nových střech a opravy a rekonstrukce střech stávajících. Současně dodáváme a montujeme střešní okna VELUX. Působíme především v okrese Prostějov. Práce:  - pokrývačské  - klempířské  - tesařské  - realizace, ...

Jiří Bartošák se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace, programování PLC, havarijní službu a stavební činnost.

BAGRTECHNIK s.r.o. se zaměřuje na autodopravu, zemní práce a práce s jeřábem.

Žaneta Míšková se zaměřuje na zemní, výkopové a bourací práce.

Rekonstrukce, regenerace, revitalizacesanace: - panelové domy - bytové domy - průmyslové budovy - administrativní budovy Stavební činnost: - zeteplování fasád - výstavba střech - opravy a rekonstrukce budov - inženýrské sítě - zemní práce - zateplování domů - financování

Společnost LB AGROSTAVBY s.r.o. se zabývá kompletními zemědělskými stavbami, rekonstrukcí staveb, nové krytiny střech, opravy opláštění budov a klempířských prvků.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - hrubé stavby - rekonstrukce objektů - fasády - lité podlahy - zemní, výkopové práce.

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

Firma Zdeněk Čtvrtníček provádí veškeré instalatérské práce v oboru vodo, topo, plyn. Montujeme rozvody vody, topení i plynu. Sídlíme v obci Smržice, působíme v okrese Prostějov. Naše činnost: - topenářské práce - plynařské práce - vodoinstalatérské práce - montáž radiátorů, vybavení koupelen - montáž rozvodů vody, plynu - instalace ...

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Naše firma Kovovýroba Konečný s.r.o. se zabývá zámečnictvím, výrobou a montáží různých schodišť, bran, plotů, teras, zábradlí, zimních zahrad a další. Na trhu působíme již od roku 2002 a za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností a spokojených klientů. Výroba, montáž: - schodiště - brány - ploty (drátěné a kombinace dřevo a kov) - ...

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

STADEKO CZ, spol.s r.o. je stavební společnost.

Práce, služby: - sklenářství. Rámování obrazů.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Pavel Přikryl se zaměřuje na zemní a výkopové práce, rozvody vody a topení, pokládku podlah a na realizaci sádrokartonů.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Stavební firma K-Invest plus s.r.o. provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč. Soustředíme se především na dodávku rodinných domů či rekonstrukci a zateplování fasád nejen v Prostějově, ale také se zaměřujeme na lokality jako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavební a zednické práce provádí naši vlastní zaměstnanci, kteří ...

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.