Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Firma Bagr Přikryl s.r.o. se sídlem v Držovicích se více než 10 let zabývá především realizací zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také bourací a demoliční práce, recyklaci zemin a kontejnerovou dopravu. Disponujeme stroji: bagr Komatsu PC 55MR, váha 5, 5t, hloubka dosahu 4m, šířka stroje 2m, výška 2, 5 m, včetně lopat (30 - 70 cm) a ...

Kamenictví, kompletní kamenické práce.

Stavební firma - dřevostavby, tesařství, dřevoprodej: - stavby na klíč - dílčí dodávky - dřevostavby - střechy - krovy - pergoly - sádrokartony - základové desky

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Prodej a montáž - satelitní a anténní technika Opravy - satelitní a anténní technika Poskytuje - elektro poradenství Kompletní elektroinstalační práce (slaboproud i silnoproud) Sádrokartonářské práce - montáž minerálních podhledů

Dřevovýroba: - výroba nábytkových dřevěných kolíků.

zakázková truhlářská výroba Návrhy interiérů

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba. - dřevomodelářské práce - renovace dřevěných konstrukcí veteránů.

Jan Ujec provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu z masivních materiálů.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a ...

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Kompletní elektro práce: - elektroinstalace, elektroinstalační a elektromontážní práce, venkovní veřejné osvětlení, opravy hromosvodů, revize, elektro, vytápění okapových žlabů a svodů

Stavební, bourací a výkopové práce. Zajišťujeme odvoz suti.

Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Natěračství, natěračské práce Dodávka, realizace, renovace, opravy: - nové i staré střechy. Výroba, montáže: - klempířské prvky - střešní pláště z plechu - oplechování složitých architektonických detailů - okapové systémy.

Zajišťujeme dodávku a aplikaci foukané izolace CLIMATIZER PLUS - tepelná izolace z celulózových vláken. Úspora energie a peněz.