Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost - bytová výstavba - bourací práce, demolice - zateplování fasád.

Firma Renova střechy působí v oboru tesařství, klempířství, pokrývačství a natěračství po celé ČR, hodně v regionu Prostějov, Brno. Naše výroba je zaměřena na klempířské prvky, okapy a plechové střechy. Pokrývačství je naším hlavním oborem. Dodáváme nové střechy na klíč se zajištěním veškerých prací s tím souvisejících a provádíme i ...

Služby: - kompletní inženýrská a projekční činnost v elektroenergetice - projekce vysoké, nízké napětí, trafostanice, veřejné osvětlení, veřejný rozhlas - stavební dozory energetických staveb.

Kovoobrábění - soustružení Zámečnické práce

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba ...

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Zpracování kamene: - výroba pomníků ze žuly a pískovce - renovace starých pomníků - broušení terasa - sekání nápisů, zlacení, stříbření - obklady domů, schody, kuchyňské desky, parapety - prodej hřbitovních doplňků ( svítilny, vázy, urny, květináče, křížky ) - renovace starých památníků - výroba nových památníků.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Autoškola - výuka řízení vozidel (A, B, C, D, T a školení řidičů). Řemesla, služby - tesařské práce - zahradní domy, pergoly.

Stavební zaměření stávajícího stavu bytů, rodinných a bytových domů, budov a objektů. Geodetické zaměření a prohlášení vlastníka při převodu družstevního vlastnictví na SVJ.

Autojeřábnické práce. Autojeřáby AD 080 s nosností až 8 tun.

Stavební práce, stavební činnost. -montáž sádrokartonu -rekonstrukce domu bytu -obklady dlažby -zámkové dlažby -klempiřské a izolaterské práce -veškeré stavební práce.

Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Montáž: - všechny druhy střešních krytin - hydroizolace plochých střech - zateplování plochých střech - střešní okna a vikýře.

Práce: - sádrokartonářské - foukané izolace - malířské, natěračské práce - zednické - tesařské.

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.