Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Sklenářství, sklenářské práce.

Výstavba: - inženýrské sítě: - základy staveb, šíře 30, 40, 50, 60 cm - nakládání materiálu a jeho odvoz - demoliční práce - výstavba komunikace - terénní úpravy. Přeprava sypkých hmot.

Stavební firma: zednické práce, sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytových jader, obkladačské práce, vodoinstalatérství.

Provádíme stavební práce, podlahářské práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Protipožární nátěry a nástřiky stavebních konstrukcí, protipožární ucpávky. Antikorozní úprava ocelových konstrukcí včetně tryskání.

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Zateplování fasád. Realizace zateplení: - rodinné domy - činžovní domy - panelové domy - bungalov.

Elektroinstalační práce. Revize: - elektro.

Tesařské, pokrývačské práce.

Renovace omyvatelným nástřikem: -bytové jádra -kuchyňské linky -stěny -dveře -koupelny -kanceláře.

Elektroinstalační práce. Revize: - elektro.

Izolatérství. Montáž suchých staveb. Dokončovací stavební práce. Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Truhlářství.

Tesařské prácevýroba a montáž - roubené domky - krovy - pergoly - dřevěné stavby

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zednické a štukatérské práce

Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3,5t - vozidlo FIAT DUCATOrozvoz - drobné a paletované zboží - stavební materiál Služby hodinového manžela Pokrývačské práce Opravy - zemědělská technika - traktory ZETOR - malotraktory

Natěračské práce Malířské práce Zateplování pomocí sádrokartonu - zařízení registrace ZELENÁ ÚSPORÁM Montáž - sádrovláknité desky FARMACELL Podlahářské práce (speciální FERMACELL určené pro podkroví - suchý proces) Zednické práce