Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - tesařské a pokrývačské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - schodiště

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - mobilní prodejny - vybavením interiérů prodejen

Širokou škálu stavebních prací Vám poskytne firma Milan Skopal. Věnujeme se výstavbě rodinných domů, rekonstrukcím, zednickým, podlahářským a obkladačským pracem, malování, tapetování a také terénním úpravám. Sídlo firmy naleznete v obci Hrabenov, okres Šumperk. Stavební činnost, práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zednické ...

Kamenictví, kamenické práce: - hřbitovní architektura, pomníky - leštění, broušení kamene - sekání, zlacení, stříbření písma.

Truhlářské práce - interiérový a exteriérový nábytek dle přání zákazníka Truhlářská výroba - interiérový a exteriérový nábytek dle přání zákazníka

Truhlářství Zakázková výroba: -nábytek.

Zámečnictví, svařování TIG, MAG a Elektroda, Montáže konstrukcí a potrubářské práce

Sádrokartonářské práce, kompletní realizace podkroví. Zateplení fasád a jejich dokončení. Pokládka plovoucích podlah.

kamenické práce, výroba pomníků, řezání pomníků, úpravy kamene

Zámečnictví - nástrojářství. Hodinový manžel - veškeré opravy, údržba, montáže.

Firma FRANKIE spol. s r.o. se specializuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce v Šumperku a Zábřehu. Provádí kompletní realizace střech na klíč včetně zajištění a dodávky střešních krytin a klempířských prvků. Mezi naše další činnosti patří také střešní nástavby a hydroizolace. Postaráme se vám o kvalitní střechu, která vám vydrží! ...

Energetické služby: - revize NN bez omezení prostředí - revize elektrických spotřebičů - výpomoc v rámci bezpečnosti v oboru elektrotechnika - znalecké posudky – obor elektrotechnika - poradenská činnost - školení vyhl. 50/78 Sb.

Maloobchod: - sádrokartony - tepelné izolace - stavební chemie - stavební nářadí - spojovací materiály - zateplovací systémy.

Instalatér - instalatérské, topenářské a plynařské práce: - montáže topení, vody a plynu v Rapotíně, tepelná čerpadla.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Elektromontážní práce Projekce a realizace - fotovoltaické elektrárny

Činnost: - elektrorevize - revize elektro - elektroinstalace

KOMPLETNÍ STAVEBNÍ PRÁCE - K.S.P. - obkladačské práce, zednické práce - bytová jádra, koupelny - mozaiky - drobné zednické práce, betony, omítky, zámkové dlažby, ploty, pergoly, venkovní krby, komíny. Truhlářství, podlahářství, malířství, natěračství.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Firma Stavril s.r.o. vám díky svým zkušeným klempířům a tesařům zajistí stavbu, opláštění, montáž a rekonstrukci střech na klíč. Zaměřujeme se na kompletní realizaci střech na míru dle Vašich představ a to nejen v okolí Olomouce, ale také po celé České republice. V zimním období se především soustředíme na shoz sněhu a ledu ze střech pro Vaše ...

Zateplování fasád Obkladačské práce Zednické práce