Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Práce: - malířské-malby pokojů - natěračské-nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, ocelových konstrukcí, střech, okapů - nátěry a nástřiky fasád - dekorativní interiérové nástřiky - tapetování.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Práce: - zednické, obkladačské, podlahářské, malířské. Realitní činnost.

Komínové systémy EFFE DUE Bourací práce Stavba, rekonstrukce - garáže. Obklady - dlažby. Stavba, rekonstrukce - domy - byty.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Služby: - hydroizolace - ploché střechy, terasy, jezírka, bazény a izolace spodních staveb

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Rámování obrazů. Sklenářské práce. Paspartování.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Kominictví: - kominické práce a revize - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - napojení krbů a krbových vložek - zednické, klempířské práce - stavba komínů - montáž fasádních vícevrstvých komínů.

Střechy Čajda Realizace: - střechy na klíč, rodinné domy na klíč. Rekonsrukce střech. Klempířské a tesařské práce. Prodej: - střešní materiály - zahradní domky, nábytek.

Realizace staveb na klíč, rodinné domy, dřevostavby, půdní vestavby: - strojní omítky - sádrokartony - anhydrity - fasády.

Truhlářství: - návrhy, zakázková výroba, prodej a montáž.

Zpracování a opracování plochého skla. Výroba izolačních skel a rámování obrazů.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Malířské práce, natěračské práce: - interiéry - exteriéry. Nátěry a čištění fasád Průmyslové nátěry