Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Komplexní péče o dům a zahradu. Zahradní práce - údržba zeleně, sekání trávy. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců. Údržba nemovitostí - drobné zednické a natěračské práce - opravy v domácnosti.

Projekce a realizace topení - projektování a realizace vytápění budov, rodinných domů a průmyslových objektů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Tepelné izolace nejen pro Vaši střechu Nabízíme zateplení Vašeho objektu osvědčenou a moderní metodou foukanou nebo deskovou izolací. Nabídka izolačních materiálů: Skelné vlákno Kamenná vata Celulózové vlákno Polystyren

Průmyslové podlahy - betonové podlahy - podlahy pro potravinářské provozy - opravy schodů.

Nákladní doprava vnitrostátní. Zemní práce. Ubytovna. Pronájem rodinných domů.

Pokládka a opravy masivních dřevěných podlah s povrchovou úpravou oleji i vosky. Prodej, opravy či renovace nábytku a bytových doplňků.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme servis, opravy, instalace, rekonstrukce a havárie topení, vody a plynu po celé ČR, především ve východních Čechách – Hradec Králové, Pardubice a okolí.

Foukaná izolace budov, půdních, mezistěnných nebo mezistřešních prostor.

Zámečnictví, kovovýroba Výroba: Komínové vložky a komponenty Třívrstvé fasádní komíny Kovové stavební zámečnické díly Klempířské práce Vložkování komínů Prodej všech dílů a komponentů pro vložkování komínů Zprostředkování poradenství komínové problematiky a zabezpečení revizí komínů Revize komínů Naše výrobky a ...

Geodetické práce: - katastr nemovitostí - geometrické plány - pro zápis stavby do katastru nemovitostí - pro rozdělení pozemku - pro vyznačení věcného břemene - vytyčení vlastnických hranic - pozemkové úpravy - inženýrská geodézie - dokumentace skutečného provedení stavby - mapové podklady pro projekt - polohopis, ...

Služby - hlídání dětí - služby pro rodinu a seniory - odvoz a doprava osob - soukromá mateřská škola - rehabilitační cviky - hodinový manžel - instalatérské, malířské a zahradnické práce.

Práce: -malířské, malby - bezvzduchové stříkání maleb AIRLESS kanceláře, byty, haly, provozovny. - natěračské střechy, ocelové konstrukce, fasády, okna, dveře, radiátory, betonové podlahy - protipožární nátěry na kov, dřevo atd. - nástřiky textilních tapet (COLORTAP, VARIOPAINT) - zhotovování velkoplošných reklam na fasádách objektů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Dodávka investičních celků pyrolitických zařízení v oblasti likvidace odpadů, ekologická likvidace Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Společnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikly v roce 1995 a 1998. Společnost certifikována ISO 9001 a 14000 Ekologické likvidace: - speciální a nebezpečné odpady. Demoliční a stavební činnost. - likvidace technologických celků Provozování skládek inertních odpadů. Sběr, recyklace: - akumulátory, autobaterie, ...

Činnost: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů Velkoobchod. Maloobchod. - projektování elektrických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení - výroba, ...

Prodej, dodávka: - interiérové, vchodové, exteriérové, bezpečnostní dveře MANDELLI - dveřní kování a doplňky pro bytové zařízení z lité mosazi nejvyšší kvality - pouzdra - garážová vrata - okna - eurookna, plastová okna - schodiště - podlahy.

Instalace - elektrické stroje a přístroje Prodej - svítidla - LED světelné zdroje Elektroinstalační práce montáž, revize, opravy, zkoušky - elektrická zařízení Opravy - elektrické stroje a přístroje Výroba - elektrické stroje a přístroje

Nákladní doprava Dodávka - stavební materiál. Zemní práce Stavby a jejich odstraňování Stavba - kanalizační a vodovodní systémy.

Montáž - těsnění a žaluzií. Ubytování. Zemní práce.

Nabídka zemních prací a stavebních materiálů. Zajistíme: - dodávka zemních prací - demolice - prodej stavebního materiálu - prodej sypkých materiálů - prodej maltových směsí HASIT - prodej stavební chemie MAPEI - doprava - údržba zeleně - likvidace stavebních odpadů.

- rozvody vody - rozvody plynu - rozvody kanalizace - montáže technických zařízení - montáže solárních kolektorů - revizní činnost