Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - výškové práce - montáže - malby - nátěry - sanace - opravy - vodní tlakové čištění, tryskání - zámečnické práce - rekonstrukce panelových domů - stavební práce (opravy balkonů, lodžií, montáž trapézových plechů, SAG, VIKAM, pláště budov) - izolace plochých střech - klempířské práce - výškové práce ...

Společnost Granit - Sped, s.r.o. zajišťuje přepravu a prodej kamene a písku. Dále realizují plynoinstalační, topenářské práce, dodávku a montáž sluneční kolektory, servis plynových spotřebičů.

Hledáte spolehlivého a zkušeného kominíka? Radim Křinka je vaše řešení! Sídlíme na adrese Seník 11 a jsme připraveni nabídnout vám špičkové kominické práce. Ať už potřebujete kontroly a čištění spalinových cest, stavby, opravy a montáže komínových těles, nebo frézování komínů, jsme tady pro vás. Naše služby zahrnují: Kompletní kominické ...

Firma Ladislav Smolík je spolehlivý a profesionální partner pro vaše stavební projekty. Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují zednické práce, malířské práce, bourací a interiérové práce, rekonstrukce bytových jader, pokládku dlažeb a obkladů. Máme dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým pracovníků, kteří vám zajistí kvalitní a ...

Společnost PROFITOP.lit s.r.o. nabízí montáž, servis a využití obnovitelných zdrojů energie.

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Společnost Ditera, s.r.o. zajišťuje komplexní řešení projektů ve výstavbě pozemních komunikací, inženýrských sítí, vodohospodářských staveb, rekonstrukcím objektů nebo stavbám rodinných domů.

Stavitelství Kudláček s.r.o. poskytuje komplexní stavební servis v Pardubicích. Specializují se na rodinné domy na klíč, rekonstrukce, průmyslové stavby, inženýring, půdní vestavby, zateplování fasád, oplocení a venkovní úpravy.

Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

Forso s.r.o. se zaměřuje na zpracovávání studií, projektové dokumentace, inženýrskou činnost, výstavbu zabezpečených datových center a na projektové řízení.

Firma Stavební práce Pachl se sídlem v okrese Ústí nad Orlicí se zabývá komplexní stavební činností. Firma klade důraz na používání kvalitních materiálů od ověřených výrobců a na precizní provedení prací. Služby • Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů: Firma nabízí stavbu nových domů s různými architektonickými řešeními a ...

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - rekonstrukce

LKOVO s.r.o. je česká firma specializující se na CNC ohraňování a kovovýrobu. Poskytuje široké spektrum služeb včetně obrábění kovů, svařování, drobného zámečnictví a výroby držáků AV techniky.

Havarijní služba Hradský s.r.o. poskytuje havarijní služby v oblasti vodoinstalačních, plynoinstalačních a topenářských prací.

Hledáte kvalitní kamenictví, které s láskou a péčí oživí vzpomínky na vaše blízké? Kamenictví Kůrka s.r.o. je tu pro vás. S více než dvacetiletou tradicí a uměním zpracování kamene, které se předává z generace na generaci, jsme se stali synonymem pro kvalitu a spolehlivost v Pardubicích a širokém okolí. Naše firma se nachází na adrese ...

STEELVISION s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Provozování vodovodů a kanalizací Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k ...

Josef Rajdl se zaměřuje na stavební, zednické, dlaždické, zateplovací, bourací a malířské práce a na kovovýrobu.

Kuchyňkárna s.r.o. se zaměřuje na montáže kuchyní IKEA a dalších výrobců, včetně stavebních prací a elektroinstalace.

Milan Kolář se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, pergol, plovoucích podlah, nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Práce: -elektromontáže a elektroinstalace v odvětvích silnoproud, slaboproud a speciální elektroinstalace. Nabídka elektromontážních a elektroinstalačních prací. Montáže zabezpečovacích a kamerových systémů a satelitních přijímačů.

výstavba a rekonstrukce všech typů střešních plášťů, hydroizolace plochých střech PVC foliemi, tepelné izolace, termodiagnostiku termokamerou značky Fluke, zemní hydroizolace, klempířské a pokrývačské práce

Ondřej Plíva se zaměřuje na profesionální výškové práce, rizikové kácení stromů, štěpkování větví, doručení stavebního materiálu a přistavení kontejnerů pro odvoz suti.

Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.