Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - stavební klempířství - pokrývačství - zámečnictví - vzduchotechnika - izolace rovných stěn.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podle požadavků zákazníka) -všechny vyráběné stroje jsou navrženy a vyrobeny v souladu s platnými harmonizovanými normami, jejich bezpečnost je posouzena ve spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všechny stroje jsou označeny symbolem ...

Výroba, truhlářství: -vnitřní dýhované dveře a zárubně -široké spektrum typů v různých dřevinách, prosklení a modelech rámečků dovoluje uspokojit jak standardní, tak vysoce náročné požadavky zákazníků.

Interiéry - exteriéry - zateplování domů a fasády - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce bytů, úpravy půdních prostor: - montáž sádrokartonů, podhledů - minerální kazetové stropy - tepelné, parotěsné, voděodolné, protipožární a zvukové izolace - zednické práce, obklady, dlažby, ... - pokládka plovoucích ...

Žaluzie Vencl Montáž a prodej: -sádrokartonové vestavby, konstrukce -podhledy, příčky -sádrokarton, izolace -žaluzie: -vertikální, horizontální -do plastových oken -kovové, textilní, dřevěné -markýzy -garážová vrata sekční, rolovací (dle dohody) -garážová vrata Hermann, žaluzie, brány -interiérové dveře do ...

Drobné stavby. Zednictví. Stavební práce, obklady, bourání, izolace opravy.

Montáž: -sádrokartonových systémů -půdní vestavby. Prodej: - izolací, sádrokartonu, dřevěných briket.

Pokrývačství, klempířství.

Autojeřábnické práce. Provádíme jeřábnické práce pomocí autojeřábů AD20, AD28. Palfinger PK 24500 - valník (nosnost 12 tun) s hydraulickou rukou (nosnost až 6 tun).

Elektroinstalační práce - revize Hromosvody - revize

Servis a revize - plynové spotřebiče a kotle Servis a revize - bojlery

Provádění: - zednické práce - obklady a obkladačské práce - dalších stavební práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - stavební.

Práce: - lakýrnické - autolakýrnické.

Práce: - elektrikářské - elektromontážní - elektroinstalační - revize elektro.

Nabízí: - elektroinstalační práce - centrální vysávání Husky - vjezdové brány - garážová vrata - tepelná čerpadla - chladírenství Nabídka elektroinstalačních prací. Montáže tepelných čerpadel, centrálních vysávání, vjezdových bran a garážových vrat.

Zabýváme se prodejem a pokládkou podlahových krytin. PLOVOUCÍ PODLAHY : - Dřevěné - Dýhované - Laminátové - Strukturované lamino - Měření vlhkosti - Broušení starých podlah - Vyrovnávání podkladů - Masivní smrk, borovice - Exotické dřeviny - Montáž dveří a zárubní - Výroba schodišť - Zábradlí - Plastová okna a dveře značky

Výroba - manipulátory Výroba - jednoúčelové stroje Kovovýroba - zámečnické práce

Poskytování servisu a montáže plynových zařízení a vodních kotlů značky Vaillant. Prodej, montáž, servis: -plynové zařízení -voda, plyn, topení VAILLANT, JUNKERS, BUDERUS, BERETA.

Truhlářská výroba - vybavení interiérů domácností, kanceláří, hotelů, restaurací, kuchyní apod. - dodávka oken a dveří

Činnost: - stavební firma - pozemní a inženýrské stavitelství - výroba stavebně truhlářská a tesařská - výroba zámků a kování - instalatérské práce.

Rozvody elektřiny Rozvody plynu Rozvody topení Zateplování - fasády Zhotovení - projektové dokumentace Montáž - sádrokarton Zemní a výkopové práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní stavební práce výstavba a rekonstrukce - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra