Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce, projekce, montáž: - elektrické rozvody - hromosvody - elektroinstalační materiál - hromosvodný materiál - výroba rozvaděčů NN.

Nabízíme: montáž, servis a revize elektronických systémů. Jsme pružní, a dokážeme vyhovět náročnému zákazníkovi. A to nejen v oblasti: - zabezpečovací systémy - EZS (elektronické zabezpečovací systémy), kde se jedná především o produkty firmy JABLOTRON - kamerové systémy - CCTV (uzavřený televizní okruh), kde výhradně používáme produkty ...

Voda, topení, plyn. Práce: -instalatérské - voda (opravy, havárie, výměny): -pozink, plast, měď, nerez -rozvody vody a odpadu -rekonstrukce koupelen, vany, umyvadla, bidety, WC mísy, sprchové kouty -montáže baterií, sanitární techniky a ohřívačů vody (průtokové, plynové karmy, bojlery) -topenářské - topení: -montáže, ...

Kovovýroba. Kované mříže zábradlí Vzduchotechnika. Výroba: - pororoštů. Řemeslo: - zámečník.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Klempířské, pokrývačské a sádrokartonářské práce.

Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. Služby: -projekce v oboru vodo, topo, plyn.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Pokrývačství a klempířství. Montáž suchých staveb.

Oceňování nemovitostí, značkové posudky v oboru stavebnictví. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Demontování starých vazeb střech, pokládání nových vazeb a krytiny. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Sklenářské práce : - rámování obrazů - prodej skla a porcelánu.

Práce: -malířské, tapetářské, pokladačské a natěračské práce.

Práce: -sklenařství -kalení skla -bezpečnostní skla -pískování skla.

Služby: -hodinový manžel -stavební zámečnictví -doprava do 3, 5 t.

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářské. část obce Džbánov, Voděrady

Kamenické práce. Výroba: -pomníky.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační - revize elektro.