Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zemní práce - protlaky - dlaždičské práce - dutodoprava Provozovna: Smetanova 734 533 04 Sezemice

Zakázkové truhlářství Výroba: - oken, dveří a kuchyní včetně zajištění spotřebičů.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

truhlářství, pokládání podlahových krytin, obkládání stěn.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Výkup starých dřevěných trámů a prken Odstraníme střešní a dřevěné konstrukce domů i celých objektů PLUS: vykoupíme použité dřevěné trámy a prkna S námi ušetříte : -minimálně 1/3 celkových nákladů demolice neplatíte dopravu a odvoz materiálů neplatíte skladné a úložné na skládkách neplatíte pracovní sílu a techniku.

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Zámečnictví, zámkařství Bubák. Maloobchod, prodej: -klíče, zámky. Výroba: -všechny autoklíče včetně speciálů např.FORD, MERCEDES, OCTAVIA atd. -čipování autoklíčů.

Nabízíme - Čištění a revize kouřových spalinových cest - Čištění komínů a kouřovodů - Revize komínů a kouřovodů - Vložkování komínů - Vložkování komínů - hliník (Al) - rovná roura - Vložkování komínů - nerez (Ak) - rovná i ohebná roura - Vložkování komínů - plast - pro kondenzační kotle - Poskytnutí záruky na provedené dílo - ...

Naše služby: - projekce, výroba, montáž a servis silnoproudých rozvaděčů s napětím do 1000V.

Sklenářství Práce: -sklenářské -zasklívání okna, dveře, dvojskla, stavby, zahradnické skleníky -řezání, lepení sklo, skla na akvária -řezání, broušení skla, sklo nábytkové, zrcadla, bezpečnostní skla, sklo lepené. Rámování: -obrazy.

Truhlářské, tesařské a podlahářské práce.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Provádíme malování bytů, kanceláří, hal, nátěry střech, fasád, betonových podlah, ocelových konstrukcí, lakování dveří, oken, nástřiky Variopaint, strukturální nátěry. Malířství a natěračství, malíři. Veškeré malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Zámečnictví, kovovýroba. -ploty -brány -schodiště -zábradlí -výlohy -reklamy Provozovna: Poličská 757 539 01 Hlinsko

Zámečnictví : - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - schody, zábradlí, vrata, dveře, brány, apod. - včetně vávrhu a konstrukčního zpracování. Sváření : - v ochranné atmosféře CO2, elektrickým obloukem, plamenem a bodové svařování Opravy a údržba strojů. Revize : - jeřábů, kladkostrojů, regálových zakladačů, včetně ...

Práce umělěcké kovářské a zámečnické: -ploty -mříže -zábradlí -balkonové zábradlí -bytové doplňky -krbové nářadí -udírnová dvířka -dveřní kování -dveře -vrata -brány -branky -ozdobné kliky -svícny -ozdobné plastiky -bytové doplňky. Včetně povrchových úprav a montáže. Nezávazná osobní konzultace.

Skužby: -elektromontážní služby v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

- stavba domů - zateplování - výškové práce - rekonstrukce - obklady a dlažby - sádrokartony

Truhlářství. Práce: - truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - postele - komody - schodiště - dveře - bytový nábytek.

Truhlářství. - Výroba nábytku.

Výroba, truhlářská výroba, truhlářství: -návrhy a kompletní realizace interiérů -zařizování interiérů -na zakázku vyrobíme prakticky cokoliv schodiště, obklady, podhledy, šatny, haly a kompletní interiéry -největší část produkce firmy tvoří kancelářský nábytek, nábytek, vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, ...

Truhlářství. - Výroba nábytku.